Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

OHIO. The Hunger Squad serverer gedigen amerikansk mad i overskuelige portioner.
Foto: Jonas Bjørn Olsen

OHIO. The Hunger Squad serverer gedigen amerikansk mad i overskuelige portioner.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læsertips: Her finder du USAs bedste foodtrucks

Fra crabcakes i Ohio til yoghurt i New York. Få stillet sulten i nogle af USAs gode foodtrucks.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hver uge beder vi læserne om tips til et emne. I denne uge har vi efterspurgt tips til gode foodtrucks i USA:

1. Yoghurt i New York

Store og små, gode og dårlige, flotte og grimme, alle slags mærkelige og skønne foodtrucks finder man naturligvis i USA. Nær centrum af New York, ved Macy’s, fandt vi en farverig bil med sunde tilbud på Yogo-yoghurt. Tilstrømningen kunne være bedre, Måske er det sunde ikke slået helt igennem endnu her i verdens centrum.

Frank Juel Pedersen, Hvidovre

2. Ribs i Texas

Don’t mess with Texas. I den lille by Kerrville i The Hill Country findes Buzzie’s Bar-B-Q, som ligger på den famøse liste ’50 Best BBQ Joints’, der udgives af Texas Monthly.

Buzzie råder også over en mobil barbecue, som fyres med brænde udefra, og her får man de bedste ribs i The Hill Country.

Lars Allerup

3. Sulttruppen i Ohio

I den lille by Twinsburg i Ohio kan man under årets Twins Days Festival – verdens største tvillingefestival – finde The Hunger Squad, en lækker foodtruck, der serverer ægte amerikansk mad i nogenlunde menneskelige portioner. Prøv især deres krydrede crabcakes serveret på en let bønnesalat og en pæn skålfuld grits. The Hunger Squad er også skaberen af nok verdens mest smagsfulde pulled pork-burger.

Jonas Bjørn Olsen, København

4. Suppe på Seinfeld-maner

»Step aside«, lød det markant fra medejeren, som betjente os, da vi havde afgivet vores bestilling og betalt. Vi skulle med andre ord ikke stå i vejen for de næste i køen, mens vi ventede på at få vores supper med.

The Original Soup Man i New York krydrer sine supper med en snert af komedieserien ’Seinfeld’. Det var nemlig stedet her, der inspirerede til karakteren ’Soup Nazi’ i tv-serien, og ved vores besøg fik vi en oplevelse med, der gav klare mindelser om ’Seinfeld’ foruden meget velsmagende supper.

Lars Møller Hansen, Dyssegård

5. Vafler med is i New York

Specielt i New York finder du de små rullende biler med en ’påsat’ lille butik. Du kan købe vafler, is, sandwich, burgere m.v. Og så kan du ikke være helt sikker på, at foodtrucken står samme sted næste dag. Det er skægt og sjovt.

Prøv at finde Wafels and Diners i New York. Ofte kan du finde den tæt på Central Park.

Jens Nagel

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Rejser, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden