AFLØSER. Lavprisselskabet Scoot har fjernet deres underholdningssystem i flysæderne. Til gengæld kan du blive underholdt af en iPad.
Foto: MAGNUS HOLM

AFLØSER. Lavprisselskabet Scoot har fjernet deres underholdningssystem i flysæderne. Til gengæld kan du blive underholdt af en iPad.

Fly og lufthavne

Lavprisselskab tilbyder iPads til alle kunder

Tv-skærme er blevet erstattet af iPads for at reducere flyvægten og dermed brændstofforbruget.

Fly og lufthavne

Nu er der endelig noget - ud over prisen - ved at flyve lavpris.

Singapore Airlines’ nye lavprisselskab Scoot har nemlig slået to fluer med et smæk med en ny iPad-strategi. Selskabet har erstattet det traditionelle (og ofte dårligt virkende) underholdningssystem om bord med muligheden for at låne/leje en iPad.

Det har både gjort Scoot-flyene syv procent lettere og formentlig givet flere glade passagerer. Det skriver brancenyhedsbrevet check-in.dk.

Systemet fungerer sådan, at business-passagererne hos Scoot kan låne en iPad gratis, mens man på economy betaler et lille beløb for at ’leje’ det nye underholdningssystem.

Og netop den store brændstofbesparelse er noget man kan bruge hos Scoot, der forsøger at sælge billetter på helt ned til 450 kroner for en enkeltbillet mellem Singapore og Sydney.

Scoot begyndte de førte flyvninger mellem Singapore og Sydney i denne uge, og udvider i næste uge med ruten mellem Singapore og Gold Coast-lufthavnen på Australiens østkyst.

Scoot regner med også at åbne ruter fra Singapore til Bangkok og Tianjin i Kina senere i år, mens ruter til Taiwan og Tokyo er i planlægsningsfasen.

FØLGTuren Går Til på Facebook

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden