VINDER. Et fly fra Qatar Airways deltager i Farnborough International Airshow 2012.
Foto: Lefteris Pitarakis/AP

VINDER. Et fly fra Qatar Airways deltager i Farnborough International Airshow 2012.

Fly og lufthavne

Verdens bedste flyselskab er kåret

Mellemøstlige og asiatiske flyselskaber præger top 10-listen over verdens bedste.

Fly og lufthavne

En af luftfartens mest prestigefyldte prisuddelinger løb torsdag den 12. juli af stabelen under Farnborough International Airshow i England.

Prisen som 2012s bedste flyselskab gik for andet år i træk til det mellemøstlige selskab Qatar Airways. På anden pladsen kom det sydkoreanske selskan Asiana Airlines, mens en tidligere topscorer, Singapore Airlines, måtte tage til takke med tredjepladsen.

LÆS ARTIKEL

Prisuddelingen er organiseret af firmaet Skytrax og bygger på forbrugertilfredshedsundersøgelser fra rejsende fra mere end 160 lande.

Undersøgelsen betragtes som det vigtigste redskab til at måle graden af passagernes tilfredshed i hele verden og analyserer kundernes tilfredshed på alle dele af flyrejsen. Det gælder både i lufthavnen og om bord på flyet. Derfor indgår både elementer som check-in, boarding, sæder, renlighed i kabinen, mad, drikkevarer, underholdning på flyet og personalets service i undersøgelsen.

Finsk jubel

For tredje år i træk blev Finnair kåret som Nordeuropas bedste flyselskab, hvilket selvfølgelig gav stor jubel i det finske:

»Vi er beæret over at modtage denne pris for tredje år i træk. Men hattrick er ikke nok. Konkurrencen bliver hård i de kommende år, og denne pris motiverer os til at finde endnu flere forbedringer af oplevelsen på flyrejsen og give nydelse til Finnair-kunderne«, siger Finnairs Senior Vice President, Communications, Arja Suominen, i en pressemeddelelse.

LÆS ARTIKEL

På andenpladsen kom SAS efterfulgt af det norske lavprisselskab Norwegian.

Du kan se hele listen over samtlige priser på www.worldairlineawards.com

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden