Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Skærmdump
Foto: Skærmdump

DYSFUNTIONEL. Bookingsystemet virker endnu ikke på hjemmesiden, og det er heller ikke muligt at betale med kreditkort.

Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nordkoreansk flyselskab går i luften med dysfunktionel hjemmeside

Hjemmesiden for Air Koryo, et af verdens farligste flyselskaber, får kritik.

Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Air Koryo er et af verdens farligste flyselskaber, og det har fået forbud mod at flyve i Europa.

Men nordkoreanerne er begyndt at modernisere selskabet. Så for eksempel leder man nu efter nye fly, der kan erstatte de gamle maskiner fra Sovjettiden.

Moderniseringen stopper ikke her. Nu har det statsejede Air Koryo endda fået en hjemmeside. Hidtil havde selskabet, der blev stiftet i 1950 og fik sit første jetfly i 1975, kun en fanside på Facebook.

LÆS OGSÅ

En af de førende eksperter på Nordkoreansk politik og kultur, Leonid Petrov, der er tilknyttet University of Sydney er ikke imponeret over det nordkoreanske flyselskabs debut på internettet.

»Air Koryos nye hjemmeside er lige så dysfunktionel som resten af den nordkoreanske økonomi. Det er tydeligt, at hjemmesiden er lavet med det formål at imponere folk, der alligevel ikke har tænkt sig at rejse til Pyongyang«, siger Leonid Petrov til NKnews.org.

Bookingsystem virker ikke

Der er da også visse problemer med hjemmesiden. For eksempel virker bookingsystemet ikke, fortæller NKnews.org, der har testet det på dage, hvor der burde have været flyvning til de tre destinationer, som Air Koryo flyver til. Det er Beijing, Shenyang og Vladivostok.

En anden udfordring for potentielle kunder er, at man ikke kan bruge kreditkort, men skal lave en international pengeoverførsel, der kræver et større depositum.

LÆS OGSÅ

Selvom Air Koryo måske halter efter på sikkerhed samt på udformning af hjemmesider, så kunne andre selskaber måske lære af deres lempelige regler for bagage.

For eksempel er det gratis at tage hunde, katte og fugle med, hvis de kan være under et passagersæde, skriver NKnews.org.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden