0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Geddekaviar og røget sildesmør skal trække flypassager til

Vil du have mad med finsk islæt på flyturen, skal du flyve over Helsinki næste år.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Finsk. Snart er det lækkerier fra nogle af Finlands bedste kokke som passagererne på Finnair får at spise på selskabets langruter.

Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra slutningen af januar 2015 får maden om bord hos Finnair et løft.

Det finske flyselslab, der de seneste år har satset kraftigt på flyvninger til Asien, har nemlig indgået et samarbejde med kokke fra fire af Finlands førende restauranter.

Det betyder, at passagererne på business class blandt andet kan opleve retter med særligt finsk islæt. Som eksempelvis gedde/krebse-terrine med geddekaviar, ovnbagt ørred med mos af porre og kartoffel og røget sildesmør og gravet helt med æg og heltrogn.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere