Fly og lufthavne

Verdens fedeste lufthavnsbarer

Jag kedsomhed og flyskræk på flugt med manér. Snup en sjus på en af verdens fedeste lufthavnsbarer.

Fly og lufthavne

– og giv dit bud nederst i artiklen.

Uanset om det er flyskrækken, der skal jages på flugt, eller feriens start, der skal fejres, så holder mange af muligheden for at få en sjus i lufthavnen inden flyturen. Og hvorfor så ikke vælge en bar, der er lidt ud over det sædvanlige?

Vi har i samarbejde med Dansk Bartender Laug fundet frem til en række barer, som i sig selv er et besøg værd – for indretningen, for deres cocktails eller samlingen af verdens bedste vine.

Glem dog ikke, at det kan være en rigtig dårlig idé at dulme de dårlige nerver over den forestående flytur med alt for mange kulørte cocktails eller skarpe shots. Flyselskaberne har nemlig nogle ret strikse regelsæt om, at berusede passagerer ikke er velkomne ombord.

Så alt med måde – og

Vi lægger ud med verdens bedste lufthavnsbarer i Nordamerika og Asien –

Klubstemning: Heineken Lounge, Newark International Airport, New York

På mange måder står Newark-lufthavnen ved New York lidt i skyggen af storebror JFK, men for ølentusiaster kan Newark være værd at lægge vejen forbi. Ikke mindst hvis man har en forkærlighed for den hollandske Heineken, for lufthavnen har for nylig slået dørene op til en Heineken Lounge. Stemningen er natklubagtig med hvide lædersofaer og dæmpet belysning – og for dem, som ikke er til øl, er baren veludstyret med mange andre muligheder.

Altid åbent: Post Bar, Changi Airport, Singapore

I Post Bar går du aldrig forgæves, uanset hvornår dit fly letter. For baren har åbent 24 timer i døgnet. Her venter en spændende blanding af traditionelle og moderne designelementer, som retrolamper og en lysende bar på at tage mod sine gæster. En af Dansk Bartender Laugs favoritter.

Flyvende vine: Vino Volo, JFK, New York

Synk ned i en dyb læderstol og nyd en fornem årgangsvin, mens du venter på din flyafgang. Det er tankegangen bag Vino Volo, som groft oversat fra italiensk betyder flyvende vin. Omgivelserne i JFK’s Terminal 8 er præget af creme og brune nuancer, som sammen med vinen gør sit til at få flystressen til at forlade kroppen inden afgang.

Fem lækre restauranter i New York

Europas fedeste lufthavnsbarer

Loungestemning: Absolut Vodka Bar, Arlanda Airport, Stockholm

Siden 1979 har svenskerne gjort et grundigt indtog på det internationale vodkamarked med deres Absolut Vodka Brand, som har specialiseret sig i en regnbue af smagsvarianter, det ikoniske flaskedesign og letgenkendelige reklamer. Prøv en eller flere af smagsvarianterne i barens loungeatmosfære, hvor moderne svensk og internationalt design mødes.

Fire fede barer i Stockholm

Eksklusiv indretning: Bar 5, Heathrow Airport, London

Bar 5 er en af Dansk Bartender Laugs favoritter, og som navnet lidt antyder, findes baren i den nybyggede Terminal 5 i London-lufthavnen Heathrow. Ikke alene kan man her nyde drinks, som bartendere har skabt eksklusivt til Bar 5; omgivelserne også et besøg værd: 300 fiberoptiske rør hænger over et glitrende gulv og skaber et konstant skiftende og levende farvebillede.

Fem fede barer i London


Klenodier fra Carlsberg: Bryggeren, Kastrup Lufthavn, København

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Hos Bryggeren er det gode danske øl i fokus, og ikke overraskende er baren bygget i samarbejde med Danmarks helt store ølleverandør, Carlsberg. Det betyder, at du kan skåle ferien velkommen omgivet af en række Carlsberg-klenodier, blandt andet en imponerende samling bestående af 102 uåbnede øl fra Carlsberg, hvoraf flere kan betegnes som sjældenheder. I det hele taget har al indretning og dekoration i baren direkte forbindelse til det gamle bryggeri.

Fem forrygende cocktailbarer i København

Verdens længste lufthavnsbar: Swiss Business Lounge, Zürich Airport

Det er ikke alle forundt at opleve verdens længste lufthavnsbar, men er du heldig at rejse på First eller Business Class med Swiss International Airlines eller at være i besiddelse af et Star Alliance-guldkort, og turen går via Zürich, så snyd ikke dig selv for oplevelsen. Ikke færre end 91 passagerer kan lines op langs den 27,6 meter lange bar, og så er drinksene i øvrigt gratis.

Verdens bedste vine: Wine & View, Helsinki Airport

De fleste tænker snarere på vodka end vin, når talen falder på Finland. Men faktisk byder lufthavnen i Helsinki på en spændende vinbar, Wine & View, som er helt unik i Finland. Ikke mindst takket være det konstant skiftende udvalg af nogle af verdens bedste vine.

Udforsk vores guides: Restauranter, seværdigheder, caféer og barer
Storby:Rom, Lissabon, Berlin, Amsterdam, Firenze, København, Se flere
Sol & strand:Gran Canaria,Sharm el-Sheikh, Cypern, Agadir, Istrien

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce