Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Smart. Skype er en god måde at holde kontakten med dem derhjemme, når du er på ferie. Regningen kan dog nemt løbe løbsk, hvis du ikke er opmærksom. (Arkivfoto)

Smart. Skype er en god måde at holde kontakten med dem derhjemme, når du er på ferie. Regningen kan dog nemt løbe løbsk, hvis du ikke er opmærksom. (Arkivfoto)

Sundhed og sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan ringer du hjem fra ferien, uden det koster en formue

Hvis du downloader Skype til din smartphone og benytter dig af disse fem tips, kan du spare penge, når du ringer hjem fra ferieparadiset.

Sundhed og sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Vær opmærksom på dit dataforbrug.

Hvis du er på ferie i udlandet, skal du være opmærksom på, at det kan koste dyrt at bruge mobildata. En god idé er derfor kun at bruge Skype, når du er i nærheden af et trådløst netværk eller et wi-fi hotspot.

2. Sæt penge ind på din Skype-konto.

Hvis du sætter lidt penge ind på din Skype-konto, får du adgang til en række praktiske funktioner. For eksempel kan du få dit helt eget Skype-nummer, som folk kan ringe til – også fra almindelige telefoner. Både indsættelse af penge på kontoen og oprettelse af Skype-nummeret sker på skype.com.

LÆS ARTIKEL

3. Viderestil dine opkald til Skype og spar penge.

At modtage mobil-opkald i udlandet kan være en dyr fornøjelse. Men hvis du har et Skype-nummer, kan du få dine mobilopkald omstillet til Skype-nummeret, mens du er på ferie. Så betaler du kun den danske omstillingstakst, når folk ringer til dig, og det svarer nogenlunde til, hvad det koster, hvis du selv havde ringet op lokalt.

Kontakt dit teleselskab for flere oplysninger om, hvordan du omstiller dit mobilnummer.

4. Log på med Skype wi-fi.

Hvis du er på trådløst netværk i udlandet, og folk ringer til dig på Skype, koster selve Skype-samtalen ingenting. Hvis du befinder dig på en kaffebar eller i en lufthavn skal man dog ofte betale for brug af det trådløse netværk. Det har Skype en løsning på for iPhone- eller iPad-ejere.

Her kan du downloade appen Skype Wifi fra App Store, der lader dig logge på trådløse netværk over hele verden og betale for dit forbrug via din Skype-konto. Da du kun betaler for den tid, du rent faktisk bruger, er det ofte billigere.

5. Brug kameraet.

Der er ikke noget som at vise dem derhjemme, hvor man befinder sig i udlandet. Med Skype koster videoopkald det samme som almindelige opkald, så længe du befinder dig på et trådløst netværk. Så slå endelig kameraet til under 'indstillinger' i Skype appen.

LÆS ARTIKEL

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden