Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

CYKLIST. Sportsdirektør Brian Holm bor på Frederiksberg, hvor han sidder i byrådet.

Rejseminder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brian Holm: »Blegfede folk i Adidas-bukser og sandaler tror, at deres skide kuffert kommer hurtigere, fordi de står to millimeter fra kuffertbåndet«

Sportsdirektøren og byrådspolitikeren elsker skøre hoteller, men bliver irriteret over anmassende turister.

Rejseminder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den rejse, der har gjort størst indtryk på mig, er ...

togrejsen fra Skotland til London. Jeg elsker at rejse med tog. Det giver ro i sjælen, det er hyggeligt, og du kan se landskabet forandre sig undervejs. Specielt i Storbritannien, hvor du starter i den skotske natur og bevæger dig mod industriområderne i London. Undervejs får du te og butter biscuits. Du føler, at du er med i et afsnit af Hercule Poirot.

Jeg kan bedst lide at ...

bo på hoteller. Holder meget af hoteller. Med mellemrum tager jeg med familien på weekend på Hotel Marienlyst i Helsingør og driver den af.

Jeg vil aldrig rejse tilbage til ...

Oman, Dubai og Qatar. Der sætter jeg helst ikke mine fødder, hvis jeg kan slippe for det. Det er for varmt, og der er for mange kameler og for meget sand. De har mange penge, men ikke meget kultur.

På rejsen ...

bruger jeg for mange penge på ting, jeg aldrig får brug for.

Jeg kan bestille øl på ...

Jeg drikker aldrig øl. Gin/tonic fatter de i alle lande.

Mit mest mindeværdige ferie-måltid ...

er alt i Kina. Generelt smagte alt, som det lugtede – ad helvede til.

Min bedste kulturoplevelse ...

var, da jeg mødte den engelske tøjdesigner Paul Smith til et cykelløb i England små 15 år tilbage. Han spurgte, om jeg ville være med til at vælge modeller til hans modeshow. Vi har været venner lige siden.

Det dummeste jeg har gjort på en rejse ...

var at kom til at love min datter, at vi selvfølgelig skulle tage på en rejse til Spanien. Hun var på det tidspunkt meget glad for en spansk tegneseriefigur. Hun glædede sig så meget, men af forskellige logistiske årsager kunne jeg ikke få det til at hænge sammen, så jeg købte billetter til London i stedet for og tænkte, at jeg bare ville bilde hende ind, at det var Spanien. På vej til lufthavnen kom hun op at skændes med sin storebror, der afslørede, at det var London, og ikke Spanien vi skulle til.

Det har hun aldrig tilgivet mig. Dér dummede jeg mig virkelig.

Det irriterer mig mest på rejsen, når ...

jeg venter på min kuffert, og blegfede folk i Adidas-bukser og sandaler tror, at deres skide kuffert kommer hurtigere, fordi de står to millimeter fra kuffertbåndet, så andre ikke kan komme til.

Det mest mindeværdige hotel. jeg har boet på ...

er Madonna Inn i San Luis Obispo i Californien, USA. Du tror, du er med i en David Lynch-film eller The Addams Family. Ikke to værelser er ens, og du tør næsten ikke åbne skabene af frygt for, at der står en øksemorder. Det er det hotel med et helt vildt design.

Jeg rejser altid tilbage til ...

London.

Mit bedste tip ...

med familien tager vi ofte til Helsingør og går på Kronborg Slot eller tager til Sønderborg og ser fæstningen ved Dybbøl Mølle. Ungerne kan alligevel ikke se forskel på Monte Carlo og Sønderborg. Når jeg er alene i Sacramento i USA, elsker jeg at løbe langs American River. Jeg har løbet den samme tur langs floden 10 år i træk.

Jeg bruger cirka ...

15.000-20.000 kroner om året på at rejse – uden lommepenge. Gennem mit arbejde har jeg altid rejsen betalt til cykelløb, og jeg laver billetten om, hvis jeg ønsker at blive en dag længere.

Min næste rejse ...

går til Haute Savoie i De Franske Alper. Privat bliver det nok Sønderborg. Jeg rejser 170 dage om året.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden