Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
iStockphoto
Foto: iStockphoto
Sol og strand
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rejsebudget 5000 kr.: Her kan I rejse hen lige nu

Dyre boliglån, men brug for ferie? Du og din bedre halvdel kan lige nu komme til Mallorca eller Paris for 5.000 kr.

Sol og strand
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Byt en lunefuld, dansk april ud med en badeferie på Rhodos, Kreta eller Mallorca. Eller skift Pinsekarnevallet ud med tre overnatninger på et trestjernet hotel i Paris og Prag.

Hvis man kigger sig lidt omkring, kan det godt lade sig gøre at komme to personer af sted for 5.000 kr. lige nu – enten til sol og strand eller storby og kultur. Sammen med tre rejsebureauer viser vi vej i tilbudsjunglen.

Vi starter med solrejserne – vil du hellere til storbyen,

Mallorca – en uge for 2299 kr.

Der er en 14 km lang sandstrand at brede sig på og en gennemsnitstemperatur i maj på 23 grader. Er rejsebudgettet på 5000 kr., anbefaler salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo fra MyTravel, at man booker sig ind i en toværelses lejlighed i Alcudia på Mallorca. Rejs 2. maj og kom af sted for 2399 kr. pr. person for en uge.

Hvad sker der lige nu på Mallorca – klik her og læs vores guide

De græske øer fra 2195 kr.

Hvidkalkede huse, bønnekæder og langskæggede, ortodokse landsbypræster, der sveder under kutten. Er man mere til de græske øer end spansk solferie, har MyTravel flere gode tilbud nu og de næste par uger. Tag til Skiathos d. 13. maj for 2500 kr. pr. person og bo i en 1-værelses lejlighed; rejs til Karpathos d. 11. maj og hold ferie i en 1-værelses lejlighed for 2195 kr. pr. person, snup en tur til d. 8. maj for kun 2299 kr. eller slå til nu og kom til Rhodos for samme pris allerede d. 4. maj. Alle priser er ekskl. flymad og evt. transfer til hotel, som kan tilkøbes for 230 kr. pr. person t/r. Der er i gennemsnit 24 grader om dagen på Rhodos.

Bliv inspireret før rejsen – klik her for vores guide til Rhodos

Rejs fra Billund og kom af sted for under 2000 kr.

Også Falk Lauritsen vil have folk til Mallorca og de græske øer. Michael Buch-Hansen, afdelingsleder for salgsafdelingen i København, foreslår, at man rejser fra Billund. Så kan man komme af sted til Rhodos, Kreta og Mallorca i begyndelsen af maj for under 2000 kr. pr. person på et uspecificeret hotel. Der er også gode tilbud fra København, fortæller Buch-Hansen: ”Rejs for eksempel d. 3. maj til Rhodos for 2998 kr. alt inklusive eller 10. maj til Marmaris i Tyrkiet for samme pris. Det er godt nok lidt over rejsebudgettet for to på 5000 kr. – til gengæld behøver man så ikke tænke over udgifter til mad og andre ting, mens man er væk.”

Aromatisk anissnaps, dansende dervisher og sexede sangstjerner. Læs vores Tyrkiet-guide her

Gode tilbud til Paris og Dublin

Er man hurtig på aftrækkeren, har MyTravel gode storbytilbud her og nu. Flyv for eksempel med SAS til Dublin og nyd byen fra 27.-30. april. Man betaler for to nætter, men får tre af slagsen og kommer til at bo på det centralt beliggende Jury’s Inn Custom House, der lige uden for Temple Bar-distriktet og helt ned til Liffey River. Pris kr. 2245 kr. pr. person. Paris plejer også at være en stor fristelse i forårsmånederne, fortæller man i MyTravel: ”Det er ganske vist lidt over budgettet, men faktisk har vi stadig enkelte rejser tilbage i Pinsen. 9.-13. maj, flyrejse og fire nætter på hotel fra 2937 kr.”

Ferie med Guiness og Irish coffee på menuen? Klik her for vores guide til den grønne, irske ø

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Byernes by i maj – 2219 kr.

Best Travel tilbyder en tur til Paris i maj måned med fly t/r fra København og tre overnatninger på det trestjernede Hotel Kyriad for 2219 kr. inkl. morgenmad. Det ligger et kvarters tid fra centrum, men med den pris skulle der også være plads i budgettet til at tage et par ekstra stop med metroen.

Se vores toplister over de bedste steder at spise og gå ud i Paris – klik her!

Kør selv til Prag for ingen penge

Med et rejsebudget på 5000 kr. anbefaler Best Travels IT- og marketingchef, Jens Fonsbøl, en kør-selv ferie til Prag. Bo på det trestjernede Hotel City Centre, der ligger helt centralt på Revolucní-pladsen i Tjekkiets hovedstad. Tre overnatninger inkl. morgenmad for 845 kr. pr. person – og er man to voksne, har man mulighed for at tage et barn under 16 år med gratis oveni rejsekufferten.

Se, hvad der sker i Prag lige nu, og find de bedste spisesteder – klik her!

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden