Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Hele verden i Århus

Århus er verdens mindste storby, fyldt med stort og småt fra hele verden - se her, hvor du finder det hele under ét tag.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bazar Vest – der for et års tid siden udvidede med en helt ny afdeling – tiltrækker både lokale beboere fra Gellerupparken og resten af Århus og turister fra nær og fjern. Vareudbuddet er lige så mangfoldigt som kundegruppen – fra billige grøntsager, kebab, mellemøstlige kager og tyrkisk brød til afghansk festtøj med traditionelle perlebroderier, tyrkiske sofaarrangementer, indiske musikinstrumenter og arabiske vækkeure med Koran-recitation. Her kan du shoppe verden rundt og vælge mellem kitsch og kvalitet, snuppe en frugtcocktail eller en Cola Turka undervejs, slutte af med en solid halal-frokost og købe ingredienser med hjem til middagen fra grønthandlerne og fra slagteren, der har ”det bedste og billigste kød i landet”. Mens du fylder indkøbskurven – og siden bagagerummet – er der en summende baggrundslyd af flamenco, tyrkisk pop og en babelsk blanding af sprog.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden