Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bebeto Matthews/Bebeto Matthews/ AP
Foto: Bebeto Matthews/Bebeto Matthews/ AP

MADBY. Seneste optælling fra New Yorks turistkontor siger, at der er over 20.000 restauranter at vælge imellem i byen.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gå efter New Yorks næstnyeste restauranter

De nyeste NY-restauranter kan være svære at få plads på. Her er alternativerne.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

New York har et kolossalt udvalg af restauranter og spisesteder. Seneste optælling fra byens turistkontor siger, at der er over 20.000 at vælge imellem.

Og selv om man spiser alle sine måltider ude, skal der mere end 20 år til, hvis man vil nå at få en bid på samtlige byens restauranter. Men et mindre udvalg kan også gøre det – her er fem gode steder rundt i byen.

Madtempel med stil

Eataly er et af verdens største italienske madtempler, skabt af kendiskokken Mario Batali. Man kan få en friskbrygget øl på taget, sidde ved høje caféborde med alskens italienske lækkerier købt i de mange småboder, eller man kan spise gourmetmad ved hvid dug på steakrestauranten Manzo. Det hele omkranset af italiensk marked fyldt med delikatesser og køkkengrej til dem, der selv vil kokkerere.

200 Fifth Avenue ml. W 23rd og W 24th Street. Flatiron District.

LÆS ARTIKEL

Moderne amerikansk

Udefra ligner Peels en gang moderne, hvid almueromantik. Men Peels er et tidstypisk amerikansk køkken, der giver et moderne touch med f.eks. ingefær, chili eller mynte til klassiske bananbrød, burgere og bøffer. For slet ikke at tale om deres cocktails.

325 The Bowery ml. E 2nd og Bleecker Street, East Village.

LÆS ARTIKEL

Svin værd at vente på

I begyndelsen var der så meget hype omkring kok David Changs saftige svinekød på Momofuko, at det var umuligt at få plads. Nu er ventetiden på pork buns, ramen nuddelsuppe og ingefærkageis ved at være nede på 30-45 minutter. Det er værd at vente på. Og der er gode chancer for at få sjove naboer med, når man deler bord med andre gæster.

171 First Avenue ml. E 10th og E 11th Street, East Village.

LÆS ARTIKEL

Elegant og godt gemt væk

Fra gaden ser man kun en lidt for velordnet antikvitetshandel med smykker, guitarer og pailletsutsko, når man leder efter Beauty & Essex. Men bag døren bagest i butikken åbner sig en elegant bar/restaurant i to etager med kunstpels på væggen og gigantlysekrone over den imponerende vindeltrappe. Selve maden svinger i kvalitet, men cocktailbaren og indretningen holder. Og så er der gratis champagne på dametoilettet.

46 Essex Street ml. Rivington og Stanton Street, Lower East Side.

LÆS ARTIKEL

Tacos på den gode måde

En god ven, der har levet det meste af sit liv i Californien, nægter næsten at spise mexicanske tacos i New York. Men Dos Toros består prøven. Det er kvalitetsfastfood og lysår fra det, de fleste danskere forstår ved tacos. Fedtet millionbøf og hårde skaller er afløst af bløde majspandekager rullet om saftigt, krydret fyld af friske råvarer og masser af lime og koriander. Yum!

11 Carmine Street ml. Minetta Lane og Avenue of the Americas (Sixth Ave.), West Village.

LÆS ARTIKEL

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden