Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Rikke Gundersen
Foto: Rikke Gundersen

Turistattraktion. Blot 15 kilometer fra El Palmar ligger Spaniens tredjestørste by, Valencia, hvor en af attraktionerne er Mercado Central, der er et af Europas ældste og største madmarkeder.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Top 5: El Palmars bedste paellarestauranter

Det kan være svært at finde de bedste paellarestauranter i en ukendt. Lokale Jose Luis, der har spist på alle restauranterne i El Palmar, giver sine bedste tips.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Paellaen er god på alle restauranterne i El Palmar, men der er alligevel nogle, der skiller sig ud, fortæller Jose Luis, som har været på alle de 30 restauranter i El Palmar. Han er ejer af byens pub og har boet i byen alle sine 50 år. Politiken har talt med Jose Luis, og han fortæller her, hvilke fem restauranter han regner for de bedste.

Restaurante Isla

Det er den ældste restaurant i byen, og her anvender de altid kvalitetsprodukter. Man kan sidde udenfor og nyde ’Paella Valenciana’, som er den bedste paella på restauranten. Som forret er ’All i pebre’, der er ål i hvidløg og paprikamarinade, i topklasse.

LÆS OGSÅ

L’Illa

Bestiller man en paella på L’Illa, er der flere detaljer på tallerkenen, når retten serveres. Der er gjort mere ud af borddækningen end de fleste andre steder, og servicen er god. ’Arroz Abanda’ er værd at prøve på denne restaurant. Det er en paella, hvor det vand, som paellaen laves af, har været kogt sammen med fisk først.

Fra michelinmad til klassisk spansk. Spis godt i Andalusien

La Casota

Ud over at paellaen er yderst velsmagende, er der flere forskellige forretter på La Casota sammenlignet med de øvrige restauranter. En af de bedste er fyldte peberfrugter tilberedt med en fiskesauce. Når man bestiller ’Paella Valenciana’, bliver den serveret med and og ingen kylling. Detaljerne i anretningerne er også værd at fremhæve, men samtidig er det en af de dyreste restauranter i El Palmar.

L’Establiment

L’Establiment er den dyreste restaurant, men samtidig også den bedste. De laver den bedste ’Arroz Abanda’, og samtidig har de også nogle af de bedste forretter, blandt andet ål i hvidløg og paprikamarinade ’All i pebre’. De bruger topkvalitetsprodukter som for eksempel en meget dyr olivenolie. Servicen er desuden helt i top, hvad man derfor også betaler for.

Restaurante Mateu

Risene på Restaurante Mateu er altid tilberedt helt rigtigt, så de hverken er for tørre eller vandede. Af alle restauranter i byen serverer de den bedste ’Paella Valenciana’. Præsentationen på tallerkenen gør de også ekstra ud af, og så har de mange gode salater til forret.

ARTIKLEN FORTSÆTTER HER

Side 3:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden