0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Weekendguide: Madscenen rykker i Perus hovedstad

Lima har fortjent fået ry som kontinentets gastronomiske hovedstad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Christian Martinez/Christian Martinez
Foto: Christian Martinez/Christian Martinez

Gourmet. Perus svar på Claus Meyer, den allestedsnærværende Gastón Acurio, har for længst slået sit navn fast som en af de mest succesfulde fornyere af det peruanske køkken – bl.a. med gourmetrestauranten Astrid y Gastón, der er blevet kåret til Latinamerikas bedste restaurant af Restaurant Magazine.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

'Kongernes by’ kaldte de spanske conquistadorer engang den peruanske hovedstad, der i århundreder var den vigtigste by blandt de oversøiske kolonier.

Det var herfra, de spanske vicekonger regerede over det halve kontinent, og byen nød frem til slutningen af 1700-tallet godt af rigdomme, der flød hertil fra alle hjørner af det spanske imperium.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere