0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kæledyr på menuen

I bjerglandsbyen Mocoraise i det sydlige Peru serverer de lokale gerne delikatessen marsvin.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kasper Iversen
Foto: Kasper Iversen

Pelsning. Tag med til en landsby, hvor marsvin er en hofret.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med et sagte, men sikkert knæk brækker 77-årige Mario Yepes Serna nakken på et nøddebrunt marsvin.

Få sekunder senere dypper hans kone, Maxi, det aflivede pelsdyr i kogende vand på det åbne ildsted i deres overdækkede værksted, som mest af alt ligner et primitivt brændeskur.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere