Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Las Vegas har syndet

Spillebyen har forsømt at fortælle, hvad den har at byde på ud over spil og druk. Se fem andre oplevelser i Las Vegas, der ikke handler om blackjack og poker.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med rotorblade piskende over hovedet kan man ikke høre, hvad man selv tænker, og slet ikke, hvad andre siger. Helikopterens headset virker ikke, men det dæmper støjen, og det er også nok, for vi er ikke kommet for at snakke, men for at kigge.

Det er dagens første afgang fra helikopterlufthavnen en halv times kørsel uden for selve Las Vegas i Nevadas ørken. Klokken er 7.30, og forude venter halvanden times flyvning over Hoover-dæmningen og ind i den vestligste del af Grand Canyon.

Naturudflugter er ikke det, spillebyen er kendt for, men det er en fejl, og det kan nu blive en dyr fejl for byen, der har fået akut behov for at finde på noget nyt for fortsat at tiltrække gæster nok til at få det hele til at løbe rundt økonomisk.

»Las Vegas kan ryge bag af dansen, hvis ikke byen finder en ny måde at genopfinde sig selv på«, siger Bill Eadington, direktør for Institute for the Study of Gambling and Commercial Gaming ved University of Nevada i Reno, til avisen Las Vegas Sun.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden