Ifølge dommerne vandt Vinni Skovgaard otte af de ti omgange mod Cornelia Zimmer.
Foto: JENS DRESLING

Ifølge dommerne vandt Vinni Skovgaard otte af de ti omgange mod Cornelia Zimmer.

Sport

EM-titel til tålmodige Vinni Skovgaard

Den tidligere amatøreuropamester vandt sin første titel som professionel. Politiken.dk rapporterer runde for runde fra Mikkel Kesslers kamp senere i aften.

Sport

Bokseren Vinni Skovgaard fik belønning for de talrige træningstimer mod ukendte karrieremål, da hun i Brøndby Hallen blev en overbevisende europamester i juniorweltervægt.

Vinni Skovgaard vandt kampen om den ledige titel i juniorweltervægt mod tyskeren Cornelia Zimmer med opbakning fra alle tre dommere, der gav danskeren sejren med cifrene 99-92, 98-92 og 98-92.

Den tyske modstander havde klar fordel af længere rækkevidde, men det kompenserede Vinni Skovgaard for med masser af gode kombinationer.

Helt undgå at blive ramt kunne danskeren naturligvis ikke, men hun var ganske enkelt en bedre bokser, både hvad angår slagrepertoire og benarbejde.

Tyskeren fik farve i kinderne Den blege tysker fik efterhånden farve i kinderne af de mange træffere, og i pausen mellem syvende og ottende omgang blev der pustet gevaldigt i ringhjørnet, mens en nummerpige i tøj, der er mindst to numre for småt, vimsede forbi.

Vinni Skovgaard var tæt på at få afgjort kampen i ottende omgang, da tyskeren var hårdt trængt, men lige som en hård træffer i niende omgang formåede ikke at forkorte kampens 10 omgange à to minutter.

Vinni Skovgaard blev europamester to gange og vandt VM-bronze som amatør, og har nu med syv kampe som ubesejret sikret sig sin første titel som professionel.

Bertino vandt efter tidlig gulvtur

EM-kampen kom i gang en anelse før beregnet, idet Claus Bertinos sværvægtskamp mod ungareren Norbert Sallai sluttede allerede i første omgang.

Claus Bertino, der sidste år led sit første nederlag med en chokerende nederlag på knock out i første omgang i Parken, var igen til tælling efter få sekunders boksning, men han rystede hurtigt forskrækkelsen af sig.

Med et par tunge træffere fældede han ungareren, der med besvær kom på benene for blot at konstatere, at de endnu ikke var i stand til at gå lige ud, og så stoppede kamplederen for yderligere aktiviteter.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce