Morten Frost bliver sportschef i Aarhus Badmintonklub

Aarhus Badmintonklub sigter på oprykning til ligaen.

Sport

Morten Frost har kastet sig over et nyt spændende projekt i sit badmintonliv.

»Jeg har valgt at sige ja til at blive sportschef i Aarhus Badmintonklub (AB). AB har ambitioner om blive en storklub i dansk topbadminton i de kommende år, og der er noget at have det i. Spillermaterialet er indiskutabelt med omkring 30 elitespillere i ungdomsrækkerne«, siger Morten Frost i en pressemeddelelse.

Morten Frost kommer til at arbejde med et stærkt trænerteam med Thomas Engholm og Ziang Quiang og han ser frem til at hjælpe med at udfolde nye talenter.

AB sigter mod ligaen
»Vi er fantastisk glade for, at Morten Frost har sagt ja til at være Sportschef i AB. Aarhus Badmintonklub vil i ligaen senest i sæsonen 2012/2013. Med Morten Frost, og et af Danmarks stærkeste trænerteams i spidsen plus en historisk stærk ungdomsafdeling, er vi overbeviste om det lykkes«, siger Henrik Eriksen, der er formand i AB.

Morten Frost er stadig motor for Danmarks Badminton Forbunds (DBF) og Team Danmarks elitecenter træning i Jylland og fortsætter som leder af talentfuld jysk ungdom i tiltagene ESAA-, Kraftcenter- og U13-træningen frem til sommerferien 2010.

Morten Frost er desuden U19-landsholdstræner og ved siden af alle disse aktiviteter i gang med at stifte egen virksomhed som en platform for fremtidige projekter.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce