Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Janne Kolling tvunget til at stoppe

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da Janne Kolling sidste mandag spillede sin sidste kamp på fløjen for det danske håndboldlandshold mod Ungarn i Århus Arena, blev det ikke kun den sidste kamp på landsholdet, men den sidste i hendes håndboldkarriere. Janne Kolling havde ellers fortsat kontrakt med Slagelse for næste sæson, men må bukke under for en alvorlig knæskade og stopper nu helt med at spille håndbold på topplan.

Janne Kolling vil til sommer gennemgå endnu en knæoperation for at slippe af med smerterne - men håndbold på topplan er det helt slut med.

Janne Kolling tiltræder i stedet en stilling som projektleder i den nyoprykkede ligaklub Slagelse FH, hvor hun skal være med til at opbygge klubbens profil og varetage kontakten til klubbens sponsorer, desuden vil hun et par gange om ugen assistere Anja Andersen i hallen ved at træne klubbens fløjspillere.

Skal træne andre
»Janne har valgt at stoppe på grund af sin skade, og når vi ikke kan få glæde af hende på banen, så ser vi frem til at kunne bruge hende i administrationen. Desuden skal hun være med til at træne vores fløjspillere, og det kan vi ikke få nogen bedre til at gøre«, siger Slagelses pressechef, Brian Mollerup, der på mandag ved et pressemøde i Slagelse kan præsentere Janne Kollings afløser samt flere nyindkøb til den kommende sæson.

32-årige Janne Kolling scorede et enkelt mål på straffekast, da hun spillede sin sidste landskamp nummer 250 mod Ungarn og fik her en fortjent hyldest i den nye Århus Arena.

5000 sagde farvel
5000 tilskuere var mødt op for at sige farvel til en af Danmarks største håndboldspillere, som var med hele vejen op gennem de gyldne halvfemsere og fik en flot afslutning på landsholdet, da hun var med til at vinde OL-guld for anden gang i Sydney.

I denne sæson har hun være med til at sikre Anja Andersens tropper fra Slagelse oprykning til Håndboldligaen, men problemer efter en korsbåndsoperation har dog holdt hende ude store dele af sæsonen og satte altså også det endelige punktum for karrieren.

Annonce

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden