arvingen. Som søn af den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen (th.) har Kevin  Magnussen ikke sine evner fra fremmede. Arkivfoto.
Foto: MARTIN LEHMANN

arvingen. Som søn af den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen (th.) har Kevin Magnussen ikke sine evner fra fremmede. Arkivfoto.

Sport

17-årige Kevin Magnussen vinder i Formel 3

Jan Magnussens søn kom med på et afbud og sejrede i Spanien.

Sport

Han kom kun med på et afbud, men trods meget kort varsel lykkedes det Kevin Magnussen at vinde det europæiske Formel-3-løb i Valencia.

Kevin Magnusson, der er Jan Magnussens søn, havde efter sejren svært ved at forstå det.

Det var så uvirkeligt »Da teamet sagde sidste omgang, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg tænkte virkelig, at det måtte være en drøm. Jeg havde lyst til at knibe mig selv i armen. Det var så uvirkeligt«, siger Kevin Magnussen.

Den 17-årige danske motorsportskører kalder det for sin korte karrieres største sejr.

»Jeg ville i front fra start, og det gik, som jeg havde planlagt. Jeg er bare så glad. Det er et kæmpe boost for min selvtillid og betyder så meget for mig at køre den hjem. Det er helt klart karrierens højdepunkt indtil nu«, fastslår Kevin Magnussen.

I front lige efter starten

Kevin Magnussen begyndte fra anden startposition til søndagens løb, og fra den placering avancerede han straks til frontpositionen, og siden var sejren aldrig truet.

Undervejs satte Kevin Magnussen hurtigste omgangstid, og selv om han slappede af mod slutningen, var han i mål 10 sekunder foran nummer to.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce