Fighter. Dereck Chisora skal måske også snart forsvare sig i en retssal.

Fighter. Dereck Chisora skal måske også snart forsvare sig i en retssal.

Sport

Skandalebokser sigtes for overfald

Bokseren Dereck Chisora er løsladt med en voldssigtelse hængende over hovedet efter slagsmålet med David Haye.

Sport

Den britiske bokser Dereck Chisora bliver sigtet for vold efter sin hovedrolle i det pinlige slagsmål med sin kollega David Haye.

De to røg for i flæsket på hinanden på pressemødet efter Chisoras nederlag mod Vitali Klitschko i München, som Haye overværede som tv-kommentator, og den uautoriserede boksekamp uden for ringen udviklede sig til et flere minutter lang masseslagsmål.

Politiet i München valgte søndag aften at løslade Dereck Chisora efter et syv timer langt forhør, men dermed er sagen ikke slut for den kontroversielle bokser.

»Han kan stadig forvente at blive tiltalt for vold, men han er fri til at rejse til England nu«, siger en talsmand for Münchens politi ifølge The Guardian.

Spørgsmålet er så, hvor meget den tiltale kommer til at påvirke Chisora, der har prøvet den slags flere gange før.

Han er tidligere dømt for gadeuorden, for vold mod en politibetjent og mod sin tidligere kæreste, ligesom han tidligere er straffet for våbenbesiddelse.

En syngende lussing
Før kampen mod Vitali Klitschko gjorde Chisora sig bemærket ved at lange ukraineren en syngende lussing under indvejningen, mens han spyttede vand i hovedet på Klitschko, da de to nidstirrede hinanden i ringen lørdag aften.

Tysk politi vil også tale med David Haye, før man er i stand til helt at klarlægge handlingsforløbet under det pinlige optrin lørdag nat, men det er endnu ikke lykkedes ordensmagten at få fat i bokseren.

Chisoras manager Frank Warren har reageret på hændelsen ved at kalde begge boksere 'komplette idioter', men skulle samtidig være interesseret i at arrangere en rigtig boksekamp mellem de to kamphaner.

Ikke mindst i betragtning af, at hverken Chisora eller Haye har ret mange andre interessante muligheder efter affæren i München.

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce