yderligt. Fra bane 8 vandt Rikke Møller Pedersen finalen i 200 meter brystsvømning i London.
Foto: ALASTAIR GRANT/AP

yderligt. Fra bane 8 vandt Rikke Møller Pedersen finalen i 200 meter brystsvømning i London.

Sport

Nu har tre danske stjerner vundet i OL-bassinet

Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen vandt deres finaleløb i London.

Sport

Når Lotte Friis, Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen om fem måneder vender tilbage til London, ved de alle sammen, hvordan det føles at komme først til endevæggen i det olympiske bassin.

Lotte Friis vandt sin finale i 400 meter fri ved de britiske udtagelsesmesterskaber i søndags, og i dag leverede Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen tilsvarende bedrifter i deres eneste løb ved stævnet.

LÆS ARTIKEL

De udenlandske gæster stiller dog op i særskilte finaler, og som den eneste af de tre danske vindere formåede Rikke Møller Pedersen at være hurtigere end de briter, der toptrimmede kæmper for at repræsentere værtsnationen ved OL.

Vinder fra en yderbane
Rikke Møller Pedersen vandt endda finalen i 200 meter brystsvømning fra bane 8, eftersom hun i formiddags kun lige sneg sig med til aftenens løb med ottendebedste tid.

Formiddagens 2.29,20 min. blev dog forbedret gevaldigt i finalen til 2.25,54 min., hvilket er blot syv tiendedele langsommere end ved VM sidste år og hendes syvendebedste tid nogen sinde.

To danskere i 100 meter fri-finalen

Jeanette Ottesen vandt 100 meter fri i en finale, der også havde deltagelse af Pernille Blume på femtepladsen i 55,28 sek.

Jeanette Ottesens 54,14 sek. blev dog overgået af Francesca Halsall, der var hurtigst i briternes semifinale med 53,83 sek.

Danskerne er kommet til London fra i alt fire ugers træningslejr i Spanien og Sydafrika og skal først toppe deres form til Danish Open hjemme i Bellahøj sidst på måneden.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce