protest. Liverpools fans er loyale mod klubben og støtter spillerne. Men en kraftig prisstigning på billetter giver anledning til en masse-udvandring.
Foto: Jon Super (arkiv)/AP

protest. Liverpools fans er loyale mod klubben og støtter spillerne. Men en kraftig prisstigning på billetter giver anledning til en masse-udvandring.

Sport

Sportsdøgnet: Liverpool-fans vil gå fra stadion efter 77 minutter

Følg med i nyhederne fra sportens verden i ind- og udland.

Sport

Fodbold: Juventus må sandsynligvis undvære Martín Cáceres i mange måneder. Forsvarsspilleren fra Uruguay blev onsdag skadet i akillessenen, da Juventus vandt 1-0 hjemme over Genoa i Serie A. Juventus meddeler på klubbens hjemmeside, at Martín Cáceres skal opereres fredag.

Håndbold: Efter flere ugers uvished er den danske landsholdsfløj Casper U. Mortensen torsdag blevet præsenteret i den tyske klub Hannover. Venstrefløjen har været på udkig efter en ny klub, siden hans klub HSV Hamburg gik konkurs. Men nu kan landsholdsspilleren ånde lettet op. I Hannover bliver han holdkammerat med blandt andre den danske playmaker Morten Olsen. »Det var rigtig vigtigt for mig at blive i Bundesligaen, hvor jeg kunne blive matchet hver eneste kamp og udvikle mig, som jeg har gjort det sidste halve år i Hamborg«, siger Casper U. Mortensen.

Fodbold: 27 minutter i Superligaen fordelt på to indskiftninger blev det til i efteråret, da Matti Lund Nielsen fik et halvt år til at vise sit værd i OB. Den 27-årige midtbanespiller med en fortid i blandt andet Perugia, Verona, FC Nordsjælland og Lyngby fik ikke forlænget kontrakten med OB, hvor han ellers indledte Superliga-karrieren i 2008, men nu har han efter et vellykket træningsophold skrevet kontrakt med norske Sarpsborg 08. Her bliver han klubkammerat med landsmændene Steffen Ernemann og Patrick Mortensen, og dermed er der 11 danskere tilknyttet klubberne i Tippeligaen i den kommende sæson.

Fodbold: Liverpool-fans er rasende over, at Premier League-klubben har varslet en stigning i billetpriserne i næste sæson. Fangruppen 'Spion Kop 1906' beder derfor alle fodboldfans på Anfield om at forlade stadion efter 77 minutters spil mod Sunderland på lørdag. Årsagen er, at de dyreste billetter på Main Stand-tribunen vil komme til at koste 77 pund efter sommerpausen, skriver Liverpool Echo. Ifølge lokalavisen står fangruppen 'Spirit of Shankly' også bag idéen og vil opfordre alle til at deltage i protesten.

Tennis: De danske tenniskvinder står til at skulle spille Fed Cup i egyptiske Kairo til april. Caroline Wozniacki, som er med på holdet, undrer sig over placeringen, da Udenrigsministeriet har kaldt Kairo for et risikoområde på grund af terrortrusler.

»Man må virkelig gøre alt for at sikkerheden er i orden. Og hvis man må tage flere sikkerhedsfolk med, så må man gøre det. Det er klart, at man er lidt nervøs, når man får at vide, at man ikke skal rejse derned«, siger Wozniacki til TV 2 Sport.

Håndbold: Århus Håndbold og den rutinerede kulturbærer Henrik Hansen har forlænget samarbejdet med et år, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2017. Den 37-årige bagspiller har med 38 mål og 56 assister været en af de toneangivende spillere for Århus Håndbold i denne sæson.

Håndbold: Efter to uvante nederlag i de seneste tre kampe kigger Team Esbjerg mere indad end på stillingen i den bedste kvindelige håndboldrække i disse dage. Især nederlaget til Team Tvis Holstebro ramte Team Esbjerg hårdt, og det kan kaste skygger over de næste kampe. Torsdag drager Team Esbjerg på langfart til Nykøbing Falster til mødet mellem de to kvindehold med landets højeste tilskuertal på hjemmebane.

Foto: Andreas Hillergren (arkiv)/AP

Fodbold: Erik Sviatchenkos manager i Celtic, Ronny Deila, har kastet sig ud i et større forsvar for sit job, efter at det skotske storhold skuffende tabte 1-2 til ligarivalen Aberdeen. Selv om Celtic trods en dårlig periode stadig fører rækken med tre point, mener den tidligere Celtic-angriber Andy Walker således, at det er på tide at fjerne Deila. Således risikerer Erik Sviatchenko snart at skulle spille under en anden manager end ham, der købte ham.

  • Læs også

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

»Folk har forskellige meninger, men jeg er overbevist om, at jeg er den rette mand. Alle store managere har udfordringer i starten af karrieren. Se bare på Alex Ferguson. Du må klare dig igennem den tunge periode. Det bliver du stærkere af«, siger den 40-årige nordmand Ronny Deila til The Scotsman.

Fodbold: På grund af racistiske tilråb blev fodboldopgøret onsdag aften mellem Lazio og Napoli stoppet i tre minutter undervejs. Det skete, da kampens dommer ville stoppe tilråb fra hjemmeholdets fans mod Napolis Kalidou Koulibaly. Italien har indført strenge antidiskriminations-love, og de gør det muligt for dommerne at stoppe opgør, hvis fornærmende adfærd ikke går væk af sig selv. Koulibaly var tilsyneladende målet for abelyde, men også Napolis øvrige spillere og byen Napoli stod for skud.

Formel 1: Kevin Magnussen har motivationen og talentet til at nå helt til tops for Renault. Det mener Renaults nyansatte løbsdirektør, Frederic Vasseur, som var med til onsdagens præsentation af Magnussen som ny Formel 1-kører i en forstad lidt uden for Paris.

  • Læs også

»Kevin kan have som målsætning at vinde løb og mesterskaber, fordi han har talentet. Det vil motivere ham, at han ikke kørte så mange kilometer sidste år, og han vil være sulten efter at komme tilbage til det hele. Det er vigtigt for os, for vi ved, at 2016 ikke bliver en let sæson. Vi ved, hvor vi starter fra, og vi har brug for motiverede personer som Kevin for at vise os frem«, siger Vasseur til formula1.com.

Parasport: En af Danmarks største parasportsatleter stopper karrieren. Kuglestøder og diskoskaster Jackie Christiansen opgiver samtidig at kvalificere sig til de paralympiske lege i Rio i september, der ville have været hans femte. Han er tredobbelt paralympisk guldvinder i kuglestød og har vundet fire verdensmesterskaber og adskillige internationale medaljer i en imponerende karriere. Han stopper blandt andet karrieren, fordi kuglestød ikke længere er på OL-programmet i hans klasse, og skader har vanskeliggjort vejen tilbage til toppen i diskoskast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Paris Saint-Germain slog onsdag rekorden for flest ligakampe uden nederlag i den franske Ligue 1. Med 3-1-hjemmesejren over Lorient var det nemlig ligakamp nummer 33 i træk, at hovedstadsklubben gik fra banen med point. Det er én kamp mere, end Nantes opnåede i 1994/1995-sæsonen.

Håndbold: Der blev løftet på øjenbrynene, da HC Midtjylland fra bundregionen i Boxer Herreligaen tirsdag præsenterede den tidligere tyske landsholdsspiller Pascal Hens som ny spiller i klubben. Tilgangen af den over to meter høje tyske bagspiller var dog heller ikke kommet i stand uden økonomisk støtte fra klubbens sponsorerer, siger HC Midtjyllands sportschef, Peter Andersen, til Ritzau. 35-årige Pascal Hens har fået en kontrakt på halvandet år, men tyskeren kan forlade midtjyderne inden, hvis han får et godt tilbud.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce