Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Luca Zennaro (arkiv)/AP
Foto: Luca Zennaro (arkiv)/AP

Favorit. Den spanske rytter, Alejandro Valverde (t.h.) , er ifølge bookmakerne favoritten til at vinde guld ved OL i Rio de Janeiro.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Favoritter: Ringe dansk tro på det sikre bud

Storfavoritten Valverde kan meget vel blive slået på OL-ruten, vurderer de danske ryttere.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Siden ruten til mændenes linjeløb ved OL i Rio de Janeiro blev offentliggjort, har bookmakernes favorit til at tage guldet heddet Alejandro Valverde.

Den spanske veteran har med en etapesejr og en samlet tredjeplads i Giro d’Italia, en samlet sjetteplads i Tour de France og ikke mindst førstepladser i klassikeren Flèche Wallonne og minietapeløbene Vuelta a Castilla y Leon og Andalusien Rundt haft en flot sæson.

Han møder tilmed op til OL med en dugfrisk tredjeplads i benene fra Clasica San Sebastian.

Men selv om Valverde sandsynligvis vil være at finde i finalen, er det ikke givet, at spanieren løber med guldet, vurderer Jakob Fuglsang:

»Valverde skal helt sikkert nok være der. Og han skal da også nok køre en top-10-placering hjem, det ville da være mærkeligt andet. Men ruten er meget lang, hvor Valverde ofte er mere eksplosiv på de kortere distancer, og derfor har jeg også nogle lidt andre favoritter.

Jeg tror meget på Wouter Poels fra Holland, som kørte skidegodt i slutningen af Touren (Tour de France, red.), og som ser ud, som om han er kommet rigtig godt ud fra det løb«, siger Jakob Fuglsang.

Poels vandt klassikeren Liège-Bastogne-Liège i april i år og har imponeret cykelfans med offensiv kørsel, der blandt andet sikrede ham en flot etapesejr i Catalonien Rundt.

Jakob (Fuglsang red.) er ikke en af favoritterne, men et godt bud på en outsider

»Han kan køre en god afslutning også, så han er helt klart en af mine favoritter«, siger Fuglsang, der også har andre bud:

»Der er også en Daniel Martin, en Julian Alaphilippe og en Bauke Mollema, som lige har vundet Clasica San Sebastian. Han kom også godt ud af Touren«.

Hvad med en Jakob Fuglsang?

»Ha ha. Jeg vil sige, at han er en af outsiderne. Vi må håbe på, at han har gode ben«, griner han.

SE OGSÅ:

Heller ikke Chris Anker Sørensen tror på Valverde som et sikkert bud på guldet. Han minder om, at OL i London ikke endte med guld til storfavoritten Mark Cavendish:

»Selvfølgelig er Valverde et rigtig godt bud. Men jeg tror meget på Romain Bardet (Frankrig, red.) og Adam Yates (Storbritannien, red.), som er kommet rigtig godt ud af Touren«, siger Chris Anker Sørensen, som dog ikke helt vil afskrive sin egen holdkaptajn:

»Jakob er ikke en af favoritterne, men et godt bud på en outsider«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden