Foto: Andreas Szlavik
Foto: Szlavik Andreas,,,EB

Foto: Andreas Szlavik

Sport

To dages karantæne til Anja Andersen

Anja Andersen skal bruge to fingre for at tælle det antal spilledage, hun skal i karantæne efter endnu en gang at have vist langfingeren til dommeren i den dramatiske kamp mod Randers i onsdags. Dansk Håndbold Forbund har desuden idømt håndboldtræneren 1200 kroner i bøde.

Sport

Dansk Håndbold Forbund (DHF) gav fredag Slagelses træner Anja Andersen to spilledages karantæne, efter hun gav dommerne "fingeren" i onsdagens kamp i kvindernes håndboldliga mod Randers.

Ud over karantænen fik Anja Andersen også en bøde på 1.200 kroner.

"En hård dom"
»Vi synes, at det er en hård dom. Det var en relativ kort og umiddelbar reaktion, der kom, og hun fik det røde kort. Det var ok, det var dommernes vurdering, og det accepterede hun. Efter kampen gik hun med dommerne ned i omklædningsrummet og klarede tingene i fred og fordragelighed og fik snakket tingene igennem. Det var ikke optræk til noget, så på den baggrund mener vi, at det er hård dom, og de fleste andre i den situation havde fået en spilledags karantæne«, siger Slagelses formand Bjarne Stenbæk, der endnu ikke ved, om karantænen kan ankes.

Det er anden gang i denne sæson, at Anja Andersen får karantæne. I en pokalkamp mod Ikast-Bording fik hun tre spilledages karantæne. Dermed har Slagelse, når de kommende kampe mod Fox Team Nord og Viborg er overstået, spillet fem ud af 13 kampe uden Anja Andersen på bænken.

/ritzau/

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce