Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Line Daugaard på banen for det danske landshold. - Arkivfoto: Thomas Wilmann
Foto: wilmann Thomas,,,Ekstra Bladet

Line Daugaard på banen for det danske landshold. - Arkivfoto: Thomas Wilmann

Sport

Gravid Line Daugaard stopper for i år

Den tidligere landsholdsspiller Line Daugaard er gravid og spiller ikke mere i år. Hun forventer at vende tilbage til tophåndbold.

Sport

Håndboldligaklubben Ïkast-Bording må undvære venstrefløjen Line Daugaard i resten af sæsonen, da den tidligere landsholdsprofil er gravid.

27-årige Daugaard, der er forlovet med Bjerringbro-Silkeborgs venstrefløj Jeppe Fruensgaard, er sat til at føde parrets første barn i midten af juni.

»Jeg havde ikke lyst til at vente flere år, før vi kunne stifte familie. Jeg ville ikke gøre min håndboldkarriere færdig, før jeg kunne blive gravid - og heldigvis har jeg mødt stor opbakning fra min omgangskreds samt spillere og klubledere i Ikast-Bording«, forklarer Line Daugaard.

Vender tilbage
Hun har kontrakt med klubben frem til sommeren 2008 og forventer at vende tilbage i kontraktperioden.

»Planen er bestemt, at jeg vil tilbage for at fuldføre min kontrakt - og tilbage for at spille håndbold på topplan. Præcis hvornår, jeg er klar igen, er svært at sige. Det afhænger også af, hvornår jeg igen kommer i god form. Men under alle omstændigheder er jeg sikker på, at graviditeten kan kombineres med håndboldkarrieren«, siger Line Daugaard.

/ritzau/

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce