Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

I 2015 havde flertallet af danske fitnesscentre fravalgt Anti Doping Danmarks dopingkontrol. En statistik, man nu vil lave om på med lavere priser. På et uanmeldt besøg taler kontrollanten Claus med de unge om doping. Sebastian i hvidt er på måned nummer to med proteinpulver.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny aftale: Dopingjægerne vil have fat i de små centre

Anti Doping Danmark sænker nu priserne markant for at øge samarbejdet med danske fitnesscentre, der i mange år har fravalgt den officielle dopingbekæmpelse.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De taktfaste bump fra rækken af farverige fitnessko på løbebåndene blander sig med popmusik og enkelte skingre smæld af vægtskiver, der møder hinanden i fitnesscentrets maskiner. Claus stiller sig, så har har overblik over indgangen og det åbne rum. Han er fitnesskonsulent i Anti Doping Danmark og i dag på jagt efter dopingmisbrugere i et fitnesscenter på den københavnske vestegn.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden