Trænerduoen Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson, der er ubesejret i 24 landskampe på stribe, overvejer at hente flere unge spillere ind i truppen til forårets to første landskampe kampe 

    Nations League fodboldlandskamp på Århus stadion: Danmark - Irland. Danmarks landstræner Åge Hareide og assisterende træner Jon Dahl Tomasssen.
Foto: Jens Dresling

Trænerduoen Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson, der er ubesejret i 24 landskampe på stribe, overvejer at hente flere unge spillere ind i truppen til forårets to første landskampe kampe Nations League fodboldlandskamp på Århus stadion: Danmark - Irland. Danmarks landstræner Åge Hareide og assisterende træner Jon Dahl Tomasssen.

Sport

Hareide klar til at sende debutanter på banen

Sport
FOR ABONNENTER

Landstræner Åge Hareide har kun sendt otte debutanter på banen i de 32 kampe, han har haft ansvaret for det danske landshold. Det var i hans to første år i jobbet, 2016 og 2017, efter at han havde afløst Morten Olsen. I VM-året 2018 – da vikarlandsholdet stillede op i Slovakiet i september - var der nul debutanter i kamp for Danmark med Hareide som landstræner.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden