Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Susana Vera/Ritzau Scanpix
Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix

Udover to mål diskede Lionel Messi op med flere afslutninger, blandt andet denne atletiske af slagsen.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forrygende Lionel Messi sender Barcelona i semifinalen

David De Gea fumlede, da Manchester United blev sendt ud i Barccelona.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En stor målmandsfejl af David De Gea var med til at punktere Manchester Uniteds drøm om videre avancement i Champions League tirsdag aften.

Bagud 0-1 fumlede spanieren, så Barcelona kom foran 2-0, og derfra var kampen lukket med Barcelonas 1-0-sejr i første kvartfinale.

Barcelona vandt 3-0 og nåede semifinalen med en samlet 4-0-sejr, hvor enten FC Porto eller Liverpool venter.

Manchester United lagde ellers ud som lyn og torden, og efter 30 sekunder afsluttede Marcus Rashford på overliggeren.

Kort efter var Scott McTominay tæt på at komme til en stor chance, inden dommeren efter ti minutter dømte straffe til Barcelona, efter at Ivan Rakitic var faldet i feltet.

Videobilleder overbeviste dog dommeren om, at der ikke var straffe alligevel, og United-spillerne kunne ånde lettede op for en stund.

To mål på fire minutter

Den var dog kort, for otte hæsblæsende minutter fulgte, hvor Lionel Messi afgjorde hele balladen, så det syntes forbi for United.

Efter et kvarter tabte Ashley Young bolden på egen banehalvdel, og Messi trak på tværs og sendte fladt bolden i mål i det lange hjørne til 1-0.

Fire minutter senere sendte Messi så en ufarlig afslutning mod mål, og så droppede United-keeper David De Gea fatalt. Bolden trillede under spanierens arm, og så stod der 2-0.

Kampens forvandling punkterede spændingen på Camp Nou, hvor Barcelona i slutfasen af halvlegen kom til store chancer. Her leverede De Gea varen i to tilfælde.

To minutter efter pausen var Messi tæt på at score hattrick, men det endte med et hjørnespark.

Med en halv time igen lynede Philippe Coutinho, der har haft det svært i Barcelona, så uden for feltet. Brasilianeren tordnede bolden op i fjerneste målhjørne og Barcelona på 3-0, og så kunne Messi jo lige så godt forsøge sig med et saksepark.

Det kastede dog ikke en scoring af sig, og det var heller ikke nødvendigt.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden