Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Er den tidligere Brøndby-kaptajn på vej til comeback i blåt og gult?

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indersiden: Skal Larsson og Phiri retur til Brøndby? Skal Rene Weiler eller Niels Frederiksen være deres træner? Og skal Hjulmand til Genk?

Den bedste FC Nordsjælland-træner er ikke at finde i Superligaen i næste sæson. Han kan måske blive træner i Belgien. Brøndby er klar til storkamp på lørdag i Odense, hvor OB spiller for at få bronze, og Brøndby jagter 4. pladsen.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kasper Hjulmand tog en flot afsked med FC Nordsjælland og fansene. Han gik en æresrunde på kunstgræsbanen i Farum inden sæsonens sidste hjemmekamp. Efter slutfløjtet fik han sagt mere farvel med mange kram ude ved og på tribunerne, og han modtog talrige held og lykke-hilsener. Hvor træneren, der har vundet guld, sølv og bronze med FCN, fortsætter karrieren, har han ikke fortalt endnu. Måske er det ikke på plads, måske er det tæt på. Og det er nærmest utænkeligt, at Hjulmand efter sommerferien skulle stå som cheftræner i en udekamp mod FCN på Right to Dream Park. Han ligner ikke en Brøndby-træner og svarede på spørgsmålet fra FCN-fans om, hvorvidt han er træner i Danmark efter sommerpausen: »Det regner jeg ikke med«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden