Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Cyclingphoto.eu
Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danske talenter giver ny imponerende opvisning

Magnus Cort og Michael Valgren nr. 1 og 2 på dagens etape i Thüringen Rundfahrt, hvor Lasse Norman er på andenpladsen sammenlagt.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter en stribe flotte danske resultater de foregående dage i Thüringen Rundfahrt lykkedes det på 6. etapes 173 km med start og mål i Ichtershausen at score en formidabel rød-hvid dobbelttriumf, da 20-årige Magnus Cort krydsede stregen efter tæt fulgt af sin et år ældre landsmand Michael Valgren.

Til daglig er de to holdkammerater på Team CULT Energy, men i den aktuelle opgave optræder de på Danmarks U23 landshold, der også er uhyre stærkt repræsenteret i det samlede klassement.

Lasse Norman nr. 2 sammenlagt Her ligger den olympiske guldvinder på bane Lasse Norman (Blue Water Cycling) nemlig nr. 2 tre sekunder efter sin kommende holdkammerat på det amerikanske Garmin-Sharp mandskab, hollænderen Dylan Van Baarle (Rabobank Development). Rasmus Sterobo (Team CULT Energy) indtager syvendpladsen med et minus på 1.05 minut, mens Michael Valgren som nr. 8 er yderligere 13 sekunder efter og Magnus Cort på 19. pladsen 2.48 minutter. Holdkonkurrencen i det tyske arrangement, der udelukkende er for U23 ryttere, føres af Danmark foran Australien. Danmarks 19. sejr i denne sæsonFor Magnus Cort, der i 2011 vandt juniorernes udgave af Fredsløbet, var det den første sejr i et pointgivende løb på den internationale cykelunions terminsliste. Han var tæt på tidligere på sæsonen, da han blev nr. 3 i U23 versionen af Flandern Rundt og opnåede samme placering i en af de få hjemlige internationale begivenheder Himmerland Rundt. Danmark er nu noteret for i alt 19 førstepladser i år, og eftersom langt størstedelen er hentet af Corts og Valgrens jævnaldrende, understreger det, hvilken imponerende talentmasse dansk cykelsport råder over. Med i dagens lange udbrud

Magnus Cort og Michael Valgren var med i det lange udbrud på dagens etape i Thüringen Rundfaht, og det lykkedes dem med en ultimativ satsning at holde hjem med tre sekunders forspring til det jagtende felt. »Jeg har haft det som mål i denne sæson at vinde et UCI-løb, og når det så endelig sker, er det helt vildt fedt«, siger en jublende glad Magnus Cort, der fører løbets bjergkonkurrence med sikker margin ned til nr. 2. »Jeg har været tæt på flere gange, og efter at det nu er lykkedes, føler jeg, at jeg har taget et nyt skridt i min karriere. Det her bekræfter mig i, at jeg er blandt de bedste U23 ryttere«.Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden