De fire mørke  landsholdsspillere – fra venstre Martin Braithwaite, Yussuf Yurary Poulsen,  Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Pione  Sisto – er stolte af deres rødder og af at være danske, hvilket de viste med dette billede, efter at de havde været med til at kvalificere Danmark til VM.
Foto: Privatfoto

De fire mørke landsholdsspillere – fra venstre Martin Braithwaite, Yussuf Yurary Poulsen, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Pione Sisto – er stolte af deres rødder og af at være danske, hvilket de viste med dette billede, efter at de havde været med til at kvalificere Danmark til VM.

VM 2018

#demørkedanskere er klar til fodbold-VM i Rusland

Indvandrerdebatten splitter, mens landsholdet samler. Fire af de rød-hvide spillere har kaldt sig de mørke danskere – for at vise, at Danmark er og skal være mere end blå øjne og lyst hår. Nu er de klar til VM i et land, der har store problemer med racisme.

VM 2018
FOR ABONNENTER

Egentlig er det et helt almindeligt billede af grænseløs glæde. Det er taget 14. november 2017 og forestiller fire fodboldspillere, der poserer foran kameraet i rødt og hvidt efter at have været med til at kvalificere Danmark til VM-slutrunden i Rusland, der begynder torsdag.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce