Vivild vandt inde-DM for tredje gang

Finalen om det officielle danske mesterskab stod mellem de seneste fire års vindere, Vivild og Albertslund.

Fodbold

Mens Superligaklubberne afviklede deres interne indendørsmesterskab i Brøndby Hallen løb Vivild IF for tredje gang på fire år med det officielle danske mesterskab i indendørs fodbold.

Det skete i Bramdrupdam Hallerne ved Kolding, hvor Jyllandsserieklubben i finalen vandt 2-1 over Albertslund, der ude på græsbanerne optræder i Danmarksserien.

Vivild IF vandt ligeledes DM i 2006 og 2004, mens Albertslund vandt titlen i 2005. Det var 14. gang, der blev spillet om mesterskabet, som Køge med fire gange guld er topscorer i at vinde.

Tolv hold i finalestævnet

500 tilskuere fulgte kampene i årets finalestævne, hvortil 12 klubber havde kvalificeret sig fra en række indledende stævner.

Rishøj, Tåstrup FC, Listrup og B. 93 blev elimineret efter de indledende runder, Lolland-Falster Alliancen, Hvidovre, FK Sydsjælland og Glostrup blev slået ud i kvartfinalerne, hvorefter Vivild i semifinalen slog Hobro i den ene semifinale og Albertslund med 5-4 besejrede Holbæk.

Sejren indbragte Vivild IF en førstepræmie på 50.000 kr., mens Albertslund for andenpladsen fik 25.000 kr.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce