Lars Jacobsen har kun spillet én kamp i Bundesligaen i denne sæson.
Foto: LARS POULSEN

Lars Jacobsen har kun spillet én kamp i Bundesligaen i denne sæson.

Fodbold

Lars Jacobsen i smertefuld oplevelse

Den skadede landsholdsspiller har fået hevet fire visdomstænder ud, i et håb om at det kan få nogle af hans mange skadesproblemer til at forsvinde.

Fodbold

Lars Jacobsens ophold i FC Nürnberg har siden spillerens skifte fra FC København i sommer været ét langt skadesmareridt.

Først drillede lysken, og Jacobsen gennemgik en operation for sportsbrok, og siden har han så døjet med smerter i knæet.

Det har fået en tysk specialist til at diktere et noget alternativt indgreb: Jacobsen har fået fjernet fire visdomstænder i ét hug.

En smertefuld oplevelse

»Jeg har det virkelig skidt med min situation i Nürnberg. Der har været noget galt med kroppen længe. Jeg har haft hold i nakken tre-fire gange inden for det sidste års tid. Jeg har samtidig næsten konstant følt stivhed i ryggen og i lysken. Specialisten mener, at det kan være visdomstænderne, der har trykket på nogle nerver og forårsaget ubalancen i kroppen« , siger Lars Jacobsen til B.T.

Han beskriver indgrebet som smertefuldt og sit udseende som noget, der minder om elefantmandens. Men han oplever faktisk en bedring i knæet.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce