Michael Laudrup var i sin sæson som Getafetræner i blandt andet Aalborg for at spille UEFA Cup.
Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Michael Laudrup var i sin sæson som Getafetræner i blandt andet Aalborg for at spille UEFA Cup.

Fodbold

Laudrup: Jeg stopper i Getafe

Halvvejs gennem sin trænerkontrakt har Michael Laudrup på et pressemøde meddelt, at han stopper i spanske Getafe.

Fodbold

Spekulationer kan for alvor gå i gang: Hvad skal Michael Laudrup lave næste sæson.

I dag blev det officielt, da den ombejlede fodboldtræner på et pressemøde i Getafe medddelte, at hans første sæson i den spanske klub også blev hans sidste.

»Min tid i klubben er ovre. Jeg kommer med denne meddelelse, så klubben har en chance for at kigge efter en afløser, og for at udtrykke min taknemmelighed over, at den har givet mig denne mulighed«, sagde Michael Laudrup til de forsamlede medier.

»Klubben er kun fornylig rykket op i den bedste række, men alligevel blev jeg fortalt, at jeg kom til en klub, hvor der var høje forventninger. Jeg har svaret, at folk havde ret, men det var en stor udfordring, og se, hvordan det er gået. Jeg håber, at min afløser vil kunne gøre det endnu bedre, så klubben igen kan komme i UEFA Cuppen«, sagde Michael Laudrup.

Frit valg på næsten alle hylder I sin første sæson som Getafetræner nåede Laudrup i samarbejde med blandt andre assistenten John 'Faxe' Jensen og talentspejderen Erik Larsen pokalfinalen og kvartfinalen i UEFA Cuppen, og i næstsidste spillerunde i pinsen blev det en kendsgerning, at Getafe forbliver i den bedste spanske række.

Michael Laudrups tyrkiske agent, Bayrum Tutumlu, har i langt mere åbenmundede vendinger, end det danske fodboldikon selv benytter, forlængst proklameret, at Michael Laudrup kan vælge og vrage mellem tilbud fra klubber i hele Europa.

Optaget i Barcelona og Real Madrid

Muligheden for en tidlig tilbagevenden til FC Barcelona, hvor han som spiller blev spansk mester fire gange, blev spoleret, da Josep Guardiola i sidste uge blev udpeget som afløser for Frank Rijkaard.

Bernd Schuster, som Laudrup afløste i netop Getafe, har gjort Real Madrid til spansk mester og sidder således sikkert i sædet i storklubben, men en spansk klub vil givetvis være det mest attraktive for Laudrup og hans familie, der efter adskillige flytninger fra land til land nu bor i udkanten af Madrid.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce