Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mikkel Beck (tv) på tribunen til en kamp i Esbjerg sammen med den tidligere svenske landsholdsspiller Martin Dahlin. Arkivfoto.
Foto: OLE FREDERIKSEN

Mikkel Beck (tv) på tribunen til en kamp i Esbjerg sammen med den tidligere svenske landsholdsspiller Martin Dahlin. Arkivfoto.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Øland om Mikkel Beck: Ryk direkte i fængsel

Direktør i Spillerforeningen Mads Øland langer kraftigt ud efter den dømte spilleragent Mikkel Beck.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mikkel Beck blev tidligere frataget sin agentlicens i et år, efter at han blandt andet var blevet dømt for dobbeltrepræsentation.

Direktøren i Spillerforeningen Mads Øland anser Becks handlinger som noget af det groveste.

LÆS OGSÅ

»Det, Mikkel Beck har gjort i 'Polle'-sagen, er en overtrædelse, der burde betyde: Ryk direkte i fængsel. Den opførsel, han har lagt for dagen med sin dobbeltrepræsentation, er det grelleste, man som spilleragent kan gøre over for sin spiller«, siger Mads Øland til Ekstra Bladet.

Sporer ingen anger

Mads Øland mener ikke at kunne spore nogen form for anger hos Beck, og han frygter derfor at Beck genoptager sine forretningsgange, når han atter er i besiddelse af sin licens. Derfor opfordrer Øland nu spillerne til at holde sig langt væk fra Mikkel Beck.

»Han har opført sig på en måde, der gør det svært for nogen at tro, at det vil stoppe i fremtiden. Jeg må advare spillerne kraftigt mod at bruge ham og håber, at alle spillere vil holde sig fra ham«, siger Øland.

Dobbeltagent Mikkel Beck indgik i 2006 en toårig repræsentationsaftale med en spiller fra en dansk klub. Spilleren skrev i sommeren 2007 kontrakt med en klub i England, men da Mikkel Beck også var på lønningslisten hos den engelske klub, er reglementet ikke overholdt.

Af DBU's kendelse fremgår det bl.a., at Mikkel Beck skulle modtage ti procent af spillerens løn i de fire sæsoner aftalen skulle gælde. Endvidere oplyses, at den engelske klub har honoreret den tidligere landsholdsangriber med et beløb på 90.000 engelske pund, ca. 760.000 kroner, i forbindelse med klubskiftet.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden