mester. Kenneth Perez (th) ærgrer sig over en scoring til Werder Bremen i en kamp mod Twente. Danskeren forlader nu den hollandske mesterklub. Arkivfoto.
Foto: FRANK AUGSTEIN/AP

mester. Kenneth Perez (th) ærgrer sig over en scoring til Werder Bremen i en kamp mod Twente. Danskeren forlader nu den hollandske mesterklub. Arkivfoto.

Fodbold

Kenneth Perez forlader Twentes mesterhold

Den danske fodboldspiller Kenneth Perez stopper hos de nykårede hollandske mestre fra Twente. Fremtiden er uvis for den 35-årige offensivspiller.

Fodbold

I weekenden blev han hollandsk mester med Twente, men fodboldspilleren Kenneth Perez forlader alligevel den klub, hvor han i to år har været en af de største profiler.

»Jeg har besluttet at stoppe i Twente, og det er sket i samråd med træneren. Jeg ved ikke, hvor jeg spiller næste sæson«, siger Kenneth Perez til den hollandske avis De Telegraaf.

Twentes træner, den tidligere engelske landsholdstræner Steve McClaren, er glad for, at offensivspilleren forlader klubben ved at vinde mesterskabet.

»Klubben skylder ham en masse«

»Kenneth har gennem de seneste to sæsoner leveret vidunderlige præstationer. Hans erfaring har været meget vigtig for holdet, og den har bidraget til klubbens succes. Det er meget glædeligt, at hans tid i Twente slutter af med, at han vinder mesterskabet«, fortæller Steve McClaren til Twentes hjemmeside.

Twente-formand Joop Munsterman ønsker Kenneth Perez held og lykke med fremtiden.

»Hvad end han vælger at gøre nu, vil blive en succes. Klubben og fansene skylder ham en masse. En ting er jeg sikker på, og det er, at vi vil holde kontakten med ham, og hvem ved, hvad fremtiden vil bringe«, siger Munsterman.

Kenneth Perez har i hollandsk fodbold også spillet for PSV Eindhoven og Ajax.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden