Horsens-anfører: Vi skal kigge nedad

AC Horsens-anfører Martin Retov mener, at 0-2-nederlaget til Brøndby var efterårets dårligste præstation.

Fodbold

Det var en flok slukørede AC Horsens-spillere, der dukkede op efter 0-2-nederlaget til Brøndby. Intet var godt i kampen, som Brøndby dominerede i det meste af opgøret.

Martin Retov var frustreret efter kampen, hvor han selv var medvirkende til, at Brøndby fik scoret et mål.

»Jeg tror, det er den mest ringe kamp, vi har spillet i efteråret. Der var stort set ikke noget, der fungerede i pres, boldomgang, tanke og handling. Det var på et meget lavt niveau«.

»Jeg smed også selv bolden væk, så Brøndby kunne score til 2-0, så det var perfekt. Tillykke med det til Brøndby«, siger Retov.

LÆS ARTIKEL

Horsens-anføreren mener, at holdet skal kigge ned ad i tabellen efter en række skuffende Horsens-resultater.

»Vi skal i den grad kigge nedad i øjeblikket. De laver point nede i bunden, og så langt er vi ikke foran. Vi har i den grad et stykke arbejde foran os. Vi skal have minimum fire point i de to hjemmekampe, der kommer«.

»Ellers går vi på juleferie med en lidt for dårlig stime«, siger Retov.

LÆS ARTIKEL

Han har ikke en god forklaring på den dalende formkurve, men jyderne har spillet historisk mange kampe i 2012 på grund af Europa League- og pokalkampe.

» Jeg ved ikke, om vi er slidte, eller hvad der foregår. Vi er et hold, der ikke har prøvet nogensinde at have så mange kampe, som vi har haft i det her efterår. Jeg synes, vi ser slidte ud i øjeblikket«.

»Det er ærgerligt, at det sker, lige når det spidser til. Vi må prøve at hive nogle ressourcer frem, som vi kan arbejde med«, siger midtbanespilleren.

Horsens-træner Johnny Mølby var irriteret over, at intet lykkedes for østjyderne på Brøndby Stadion.

» Jeg er fuldstændig enig. Jeg tror, de har hørt mine ord i omklædningsrummet. Vi spillede en rigtig skidt og skuffende kamp. Og det er på alle parametre«.

»Vi havde ikke den løbevillighed eller aggressivitet, der skulle til. Vores boldomgang var sløset, og vi forærede Brøndby et par mål«, siger Johnny Mølby.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce