Jubel. Det er to af de helt store egoer, der nu skal få det hele til at gå op i en højere enhed. I dag så det dog ud til at lykkes meget godt.
Foto: Thibault Camus/AP

Jubel. Det er to af de helt store egoer, der nu skal få det hele til at gå op i en højere enhed. I dag så det dog ud til at lykkes meget godt.

Fodbold

Cirkus Beckham indtager Paris med sejr

David Beckham blev skiftet ind og var med i et mål, da Paris Saint-Germain vandt stormøde i Frankrig.

Fodbold

For første gang i cirka tre år var David Beckham med i en kamp i europæisk fodbold, da den 37-årige englænder debuterede for Paris Saint-Germain.

Midtbanespilleren, som er hentet hos LA Galaxy i USA, kom ind et kvarter før tid i topkampen hjemme mod Olympique Marseille, som blev sendt hjem med et nederlag på 0-2.

David Beckham fejrede sin første kamp i næsten tre måneder ved at være med i oplægget til 2-0-scoringen, som blev signeret af Paris Saint-Germains anden superstjerne, Zlatan Ibrahimovic.

Beckham dirigerede med ydersiden bolden frem til Jeremy Menez, som spillede Ibrahimovic fri til scoring.

Paris Saint-Germain kom foran tidligt i kampen, da Marseilles Nicolas N'Koulou lavede selvmål.

Fokuserede på familien Beckham

De franske tv-producere havde under kampen næsten lige så travlt med at zoome ind på David Beckham på bænken, som med at holde øje med selve kampen.

Ligeledes blev ikonets hustru, Victoria Beckham, flittigt indfanget af kameraerne, mens hun frøs sig gennem kampen, der blev afviklet med let snefald på Parc des Princes i Paris.

David Beckham var senest på banen, da han den 1. december var med til at vinde Major League Soccer-finalen med LA Galaxy.

Han optrådte senest i Europa i begyndelsen af 2010, da han var udlejet til AC Milan.

Paris Saint-Germain fører den franske liga med 54 point for 26 kampe, tre point flere end Lyon.

Olympique Marseille er nummer tre med 46 point.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce