GENFORENET. I AG København var Søren Colding (tv.) og Jesper Nielsen direktør og ejer.
Foto: ERNST VAN NORDE (arkiv)

GENFORENET. I AG København var Søren Colding (tv.) og Jesper Nielsen direktør og ejer.

Fodbold

Søren Colding genforenes med Kasi-Jesper

Søren Colding stopper som direktør i HB Køge, men fortsætter i bestyrelsen.

Fodbold

Det er nærmest præcis et år siden, at Søren Colding blev præsenteret som ny direktør i fodboldklubben HB Køge, men allerede nu skal klubben se sig om efter en ny til stillingen.

LÆS ARTIKEL

Søren Colding fratræder stillingen 30. september og træder i stedet ind i bestyrelsen, oplyser HB Køge på sin hjemmeside.

»Vi beklager naturligvis Sørens anmodning om at fratræde, men er samtidig rigtig glade for at det er lykkedes at lave en aftale med Søren, om at han forbliver tilknyttet HB Køge i form af en bestyrelsespost, hvor han fortsat vil assistere med bl.a. forretningsudvikling, events, playersponsorater mv.«, udtaler bestyrelsesformand Henrik N. Andersen.

Tilbage til Kasi-Jesper

Jobbet som direktør i HB Køge blev i løbet af sommeren udvidet til også at omfatte den sportslige afdeling, da Per Rud stoppede som sportschef i HB Køge for at indtage samme stilling i Brøndby IF.

Søren Colding skal fremover varetage et job som marketing- og eventchef i firmaet Kasi Group, hvor han genforenes med Jesper Nielsen, som også er hans svoger. Søren Colding var tidligere direktør i AG København, som var 'Kasi-Jesper's store håndboldprojekt.

sporten@pol.dk

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden