Returkamp. I aftenens returkamp i FA Cuppen mellem de to ligarivaler var Tottenham de mest effektive. De sendte Schmeichel og co. ud med et 0-2 nederlag.
Foto: Rui Vieira/AP

Returkamp. I aftenens returkamp i FA Cuppen mellem de to ligarivaler var Tottenham de mest effektive. De sendte Schmeichel og co. ud med et 0-2 nederlag.

Fodbold

Tottenham sender Schmeichel ud af FA Cuppen

Et effektivt Tottenham-hold scorede to gange på Kasper Schmeichel og er videre i pokalturneringen.

Fodbold

Leicester har imponeret i Premier League i denne sæson, men i pokalturneringerne går det knapt så glat for Kasper Schmeichel og hans holdkammerater.

Onsdag aften røg Leicester ud af FA Cuppen allerede i tredje runde, da holdet trods hjemmebane tabte omkampen til Tottenham med 0-2.

I efteråret måtte Leicester også sige et tidligt farvel til Liga Cuppen med et nederlag til Hull fra den næstbedste række.

Sydkoreaner stjal billedet

Både Kasper Schmeichel og Christian Eriksen spillede hele kampen, men efter 40 jævnbyrdige minutter var det sydkoreaneren Heung-Min Son, der stjal billedet.

Son tog et par træk på kanten af feltet, inden han fyrede et kanonskud op i nærmeste målhjørne, som Schmeichel ikke nåede at reagere på.

Leicester-manager Claudio Ranieri tog i pausen konsekvensen og skiftede midtbanespilleren Danny Drinkwater ud med den japanske angriber Shinji Okazaki, og i det første kvarter efter sidebyttet skruede hjemmeholdet op for tempoet.

Men midtvejs i anden halvleg slog Tottenham til igen på et angreb, der blev indledt med et indkast omkring banens midte.

En håndfuld kvikke pasninger senere havnede bolden hos Heung-Min Son, der betjente Nacer Chadli med en stikning, og belgieren afsluttede det perfekt gennemførte angreb ved at passere Kasper Schmeichel til en 2-0-føring.

Vardy kunne ikke hjælpe

Da så det sort ud for Leicester, og heller ikke indskiftningen af topscorer Jamie Vardy kunne ændre billedet.

Med nederlaget kan Leicester i de kommende måneder bruge alle kræfter på at sikre sig en topplacering i Premier League.

Tottenham skal i pokalturneringens fjerde runde møde Colchester fra League One, den tredjebedste række.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce