Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fodbold. Flere drabelige dueller  mellem Daniel Agger og Andreas Cornelius i første halvleg af pokalsemifinalen.
Foto: DRESLING JENS

Fodbold. Flere drabelige dueller mellem Daniel Agger og Andreas Cornelius i første halvleg af pokalsemifinalen.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pause: Herrefight i Brøndby uden mål

Ingen scoringer i de første 45 minutter af pokalsemifinalen mellem Brøndby og FCK.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Højt niveau, masser af tempo og intens fight.

Sådan kan man i korte træk opridse første halvleg af returopgøret i pokalsemifinalen mellem Brøndby og FC København, der netop nu er i gang på Brøndby Stadion. Den første kamp i Parken endte 1-1.

Ingen af holdene har scoret i de første 45 minutter, men både Brøndby og FCK har haft flere muligheder for at få bolden i mål.

Ståle Solbakken havde skiftet fem mand ud efter kampen mellem de to hold i søndags i Superligaen. Den norske cheftræner havde også ændret formation, så holdet stillede op med tre mand i forsvaret og fem mand på midtbanen.

Denne taktiske manøvre gjorde, at Brøndby blev taget lidt på sengen i de første 10 minutter af kampen. Her blev det til to store FCK-chancer, som Brøndbys keeper Frederik Rønnow dog reddede fornemt.

FCK satsede i meget af sit opspil på to ekstremt offensive, fremskudte backer i hver deres side. Især svenske Ludwig Augustinsson brillerede med flere gode indlæg fra venstresiden.

Muligt straffe til Brøndby

Samtidig tog Zanka, Johansson og Antonsson i forsvaret brodden af de fleste Brøndby-opspil, primært orkestreret af Thomas Kahlenberg.

Undtagen da Kahlenberg i det 18. minut fik tid og plads til at sende Teemu Pukki afsted til en friløber mod FCK's mål. Den finske hurtigløber overplacerede dog sit forsøg, da han blev hårdt presset af Erik Johansson, som muligvis begik et straffespark i situationen.

Dette blev startskuddet til en periode med Brøndby-dominans.

Samtidig udfoldede flere drabelige dueller sig mellem Daniel Agger og Andreas Cornelius, som var blevet valgt i FCK's angreb på bekostning af Federico Santander.

Spillet bølgede frem og tilbage i den afsluttende del af 1. halvleg, mens fansene fra begge klubber vanen tro sørgede for at holde stemningen høj på stadionet.

FCK spiller for at vinde 'The Double' i sæsonen og løbe med både mesterskabet og pokalen. Den chance jagter hovedstadsklubben fortsat i anden halvleg, hvor de altså skal score for at få en plads i pokalfinalen i Parken 25. maj på Kristi Himmelfartsdag.

Her bliver modstanderen enten AGF eller AaB.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden