Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Landstræner Åge Hareide prioriterer spillere, der er i kampform.
Foto: Lars Poulsen

Landstræner Åge Hareide prioriterer spillere, der er i kampform.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Højbjerg og Fischer sat af til vigtig VM-kamp

Landstræner Åge Hareide har udtaget 20 af 23 spillere til VM-kampen mod Rumænien.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Landstræner Åge Hareide har udtaget 20 spillere til VM-kvalifikationskampen mod Rumænien søndag 26. marts i Cluj.

Han har i første omgang blandt andet valgt at se bort fra Pierre-Emile Højbjerg, Southampton, og Viktor Fischer, Middlesbrough.

De er dog ikke helt afskrevet, da Hareide i løbet af den kommende weekend udtager yderligere tre spillere, så truppen bliver på 23 mand.

»20 af 23 spillere nu. Vi venter med de sidste tre spillere til senere, fordi flere spillere er i aktion torsdag og i weekenden. Så de sidste navne udtages efter de kampe«, siger Åge Hareide på et pressemøde.

Blandt de 20 spillere er de comeback til Henrik Dalsgaard fra Zulte Waregem. Han er med igen efter en længere skadespause.

Til gengæld er angriberen Yussef Poulsen fra RB Leipzig skadet i øjeblikket, men han meldes på vej tilbage, og kan derfor måske nå at komme i betragtning til VM-kampen.

Hareide oplyser, at de sidste tre navne bliver offensive spillere, og at Pione Sisto, Youssef Toutouh og Kasper Dolberg blandt andre er i spil til pladserne.

Det er dog tvivlsomt, om Toutouh fra FC København kan nå at få papirerne i orden, da han har marokkanske forældre og også kan vælge at spille for Marokko.

Landsholdet samles den 20. marts, hvor holdet deltager i Dansk Fodbold Award i Forum Horsens. 21. marts rejser landsholdet til München, hvor holdet forbereder sig frem mod kampen mod Rumænien.

Landstræneren sagde inden udtagelsen, at han prioriterede spillere i kampform, og blandt andet i det lys skal det foreløbige fravalg af Højbjerg og Fisher ses.

De spiller ikke fast på deres respektive klubhold, og det samme gælder angriberen Nicklas Bendtner, der netop er skiftet til norske Rosenborg.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden