DBU åbner et lille stykke Danmark i Ukraine

En hjemmeside og en fanlejr skal få flere danske fodboldfans til at støtte landsholdet under EM til sommer.

EM 2012

Under 2.000 danske fodboldfans har foreløbig bestilt billetter til Danmarks gruppekampe ved sommerens EM i Polen og Ukraine.

Men det vil Dansk Boldspil-Union (DBU) ændre på, og derfor lancerer unionen sammen med TV2 og rejsebureauet Take Offer en hjemmeside, der skal lokke flere danskere ned til landsholdets kampe.

Derudover laver DBU en fanbase på en campingplads tæt på byen Lviv.

»Vi vil lave en dansk camp, så de danske fans kan bo sammen. Folk har nogle aversioner over for Ukraine og spørger sig selv, om det nu er sikkert«.

»Så vi laver et lille stykke Danmark tæt på værtsbyen. Der vil være dansk personale, og det vil være under dansk kontrol«, siger Jacob Lauesen, der er project manager ved DBU.

»Folk skal selv have en sovepose med og selv anskaffe deres billetter. Det er Uefa, der står for salget af billetter, så det kan vi ikke hjælpe med«.

Uefa har deadline på køb af billetter 2. marts, mens det fortsat vil være muligt at booke transport og plads i den danske fanlejr efter den dato.

Onsdag var der solgt 1.718 billetter til danske fans til landsholdets gruppekampe ved EM. 666 til kampen mod Portugal, 721 til opgøret mod Tyskland, mens kun 331 har købt billet til kampen mod Holland.

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce