Pointtab. Van Gaal (th), Andreas Perreira og co. rykker længere og længere væk fra den fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons CL-kvalifikation.
Foto: Jon Super/AP

Pointtab. Van Gaal (th), Andreas Perreira og co. rykker længere og længere væk fra den fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons CL-kvalifikation.

Premier League

Van Gaal lufter sin utilfredshed efter dyrt pointtab

Manchester United fik gang i målscoringen mod Newcastle, men måtte alligevel nøjes med uafgjort.

Premier League

Manager Louis van Gaal efterlyser mere kynisme hos sine spillere, efter at Manchester United tirsdag aften satte en tomålsføring over styr og måtte nøjes med 3-3 mod kriseramte Newcastle i Premier League.

Med en 2-0-føring i første halvleg burde United-spillerne have gjort kort proces mod nordenglænderne, mener van Gaal, der kalder de to tabte point »meget kostbare«.

»Vi kan kun takke os selv, for vi kunne have lukket kampen tidligt, og det gjorde vi ikke«.

»Vi må komme videre, men det er meget hårdt for spillerne, for de har foræret to point væk. Man skal gøre arbejdet færdig. Vi kunne have lavet seks mål«, siger Louis van Gaal ifølge nyhedsbureauet AFP.

3-3

Wayne Rooney og Jesse Lingard havde bragt Manchester United på klar vinderkurs i første halvleg, men en reducering fra Newcastles Georginio Wijnaldum kort før pausen åbnede kampen på ny.

Og i en hæsblæsende anden halvleg fik Newcastle udlignet til både 2-2 og siden 3-3, efter at Rooney ind imellem havde givet favoritterne endnu en føring.

»Jeg har sagt til spillerne, at vi må kigge på os selv. Man kan sige, at dommeren havde en tvivlsom kendelse ved Newcastles straffespark, men vi skulle have klaret det selv«, siger Louis van Gaal.

BAGGRUND

For hollænderen, der er blevet kritiseret for at spille for kedeligt og kontrolleret, var kampen den omvendte verden.

Manchester United havde ikke problemer med målscoringen, men til gengæld tog holdet vand ind i defensiven.

»Jeg har aldrig været enig i kritikken, for vi angriber altid - også på udebane«, lyder det fra Van Gaal, der påpeger, at Newcastles offensive stil var med til at åbne kampen.

Manchester United er på sjettepladsen i Premier League med 34 point for 21 kampe.

Der er otte point op til førende Arsenal, som i lighed med de øvrige top-fire-hold har mulighed for at trække yderligere fra, når de er i aktion onsdag aften.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce