Drømmeopgør. De to mandskaber smed hæmningerne og sørgede for et fantastisk opgør på Anfield her til aften.
Foto: Jon Super/AP

Drømmeopgør. De to mandskaber smed hæmningerne og sørgede for et fantastisk opgør på Anfield her til aften.

Premier League

Pointdeling efter drømmekamp på Anfield

Liverpool sikrede sig point til sidst i en fantastisk duel mellem to skadesplagede mandskaber, der smed hæmningerne.

Premier League

Tilskuerne på Anfield fik fuld valuta for pengene, da de to traditionshold Liverpool og Arsenal tørnede sammen her til aften.

En vanvittig første halvleg bød på fire mål og utallige angreb fra de to ivrige mandskaber, der leverede en spændende omgang indianerbold.

Tungt pres fra Liverpool betalte sig til sidst, da en sen scoring gjorde det til slutresultatet 3-3.

Spænding fra første fløjt

Der var fra start lagt op til nogle interessante dueller, da lynhurtige Theo Walcott stod over for aldrende Kolo Toure i Liverpool-forsvaret, mens vævre Roberto Firmino i den anden ende stod over for kæmpestore Per Mertesacker.

Den lille brasilianer kom hurtigt på tavlen, da han i kampens 10. minut fulgte op på et kraftfuldt skud fra Emre Can som Petr Cech kun kunne parere ud til Firmino, der sendte bolden gennem benene på Laurent Koscielny og i nettet til 1-0.

LÆS OGSÅ:

Mindre end fem minutter senere svarede The Gunners tilbage, da en stikning fra Joel Campbell fandt Aaron Ramsey, som sendte bolden forbi Simon Mignolet ved den nærmeste stolpe til 1-1.

Blot fem minutter senere stjal Firmino igen rampelyset - denne gang med et drømmehug. James Milner lagde bolden på tværs af feltet til brasilianeren, der smukt bragede bolden i det lange målhjørne. 2-1 efter mindre end 20 minutter.

Ren indianerbold

Helt efter tempoet kom der et nyt mål fem minutter senere. Olivier Giroud satte en lang tå på et hjørnespark mod forreste stolpe, og bolden røg mellem benene på Mignolet til 2-2.

Giroud blev dog en skurk få minutter senere, da han leverede en af sæsonens største afbrændere. Arsenal splittede Liverpools forsvar ad, og Theo Walcott lagde bolden på tværs af det lille felt til en helt fri Giroud, der på mystisk vis sendte bolden væk fra mål, da han kom glidende ind.

Der var dårligt nok tid til at få en langsom gengivelse, da kontraangrebene stod i kø i den højintense kamp, hvor angrebene bølgede frem og tilbage.

I første halvlegs overtid var Firmino ved at sikre sig et hattrick, men måtte finde sig i at ramme overliggeren.

Liverpool-pres betalte sig
De to hold kom ud til anden halvleg med fortsat højt tempo og risikovillighed.

Blot 10 minutter inde i anden halvleg gav det pote for gæsterne, da bolden noget tilfældigt endte hos Giroud efter et fint, energisk stormløb fra Hector Bellerin. Franskmanden fik bolden i fødderne, satte Kolo Toure af med en smart vending og bankede bolden i målhjørnet til 2-3.

Arsenal så efterfølgende farligst ud, mens Liverpool flere gange satte en stopper for deres egne kontraløb med dårlige afleveringer.

Som halvlegen skred frem blev det dog i højere og højere grad med Liverpool i førersædet. Hjemmeholdet lagde et højt pres i jagten på en udligning, hvor Arsenal nærmest inviterede Liverpool til at dominere.

Satsningen fra Liverpool betalte sig til sidst, da indskiftede Joe Allen leverede et yderst sjældent mål, da han i overtiden flugtede et hovedstød fra Christian Benteke i kassen til slutresultatet 3-3.

Skader forhindrede ikke forrygende kamp

Liverpool er løbet ind i 24 separate skader i de seneste måneder under Jürgen Klopp og stod derfor uden normale startere som Phillippe Coutinho, Martin Skrtel og Dejan Lovren her til aften. Det gav plads til Mamadou Sakho og Kolo Toure i midterforsvaret samt deres nye holdkammerat Steven Caulker på bænken.

Den 24-årige englænder fik de sidste fem minutter på banen, selv om han kun har trænet med holdkammeraterne en enkelt gang.

LÆS OGSÅ:

Hjemmeholdet kunne dog glæde sig over, at Arsenal måtte lade Alexis Sanchez, Santi Cazorla og Francis Coquelin blive hjemme på grund af skader.

Blandt andet Firmino og Giroud gjorde dog deres for, at det blev en dybt underholdende forestilling fra start til slut.

Rivalerne smed føringen to gange

Fansene fra begge lejre på Anfield kunne glæde sig over, at Chelsea måtte nøjes med et enkelt point fra hjemmekampen mod West Bromwich Albion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Chelsea førte opgøret to gange, men et sent mål fra James McClean sørgede for, at kampen sluttede 2-2.

Imens blev det også til et pointtab for Manchester City, der spillede 0-0 hjemme mod Everton.

Med aftenens resultater holder Arsenal fast i Premier Leagues førsteplads - dog kun på en bedre målscore end Leicester.

Resultaterne fra aftenens andre kampe:

Southampton 2 - 0 Watford

Stoke 3 - 1 Norwich

Swansea 2 - 4 Sunderland

Tottenham 0 - 1 Leicester

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce