Uafgjort. Kampen mellem FCN og Randers endte 2-2. Her veksler FC Nordsjællands Jores Okore et par ord med Randers' målmand.
Foto: KHAN TARIQ MIKKEL

Uafgjort. Kampen mellem FCN og Randers endte 2-2. Her veksler FC Nordsjællands Jores Okore et par ord med Randers' målmand.

Superligaen

Hjulmand ærgrer sig over brændte chancer

FCN-træner Kasper Hjulmand havde ingen fornemmelse af kontrol under 2-2-kampen mod Randers FC i Superligaen.

Superligaen

Efter 2-2-kampen mod Randers FC i Farum var FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand okay tilfreds med det ene point oven på onsdagens klare Champions League-nederlag til Juventus og den hurtige føring til Randers i første minut.

Han hæfter sig ved, at det er klasse, at mestrene endnu en gang ikke taber efter en Champions League-runde.

»Man må sige, at vi havde spilovertag, men Randers spiller klogt og taktisk, og det er svært, når de står seks på bageste linje og lægger sådan et hårdt pres på vores kanter«, siger Kasper Hjulmand.

LÆS OGSÅ

»Jeg tror, at begge vi trænere ikke havde fornemmelsen af kontrol. Med 17-14 til os i skudforsøg må man sige, at begge hold skabte chancer, bare på hver sin måde. Men vi udnytter ikke vores chancer godt nok«, siger træneren.

Bliver på andenpladsen

Med uafgjort holder Farum-holdet fast i deres andenplads i Superligaen, så hvad der måske var værre for FC Nordsjælland var, at Mikkel Beckmann blev båret fra banen på en båre efter 33 minutter.

LÆS OGSÅ

Det så slemt ud, men hverken Kasper Hjulmand eller fysioterapeut Mathias Zangenberg ville umiddelbart efter kampen udtale sig om Beckmanns skade. Han blev dog ikke kørt direkte på hospitalet.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce