Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Martin Retov spillede 245 kampe i Superligaen, før han blev træner. Først på ungdomsniveau og siden som assistent for den nu fyrede Alexander Zorniger. Onsdag ledte han den første træning, siden han overtog trænerposten fra den fyriede Alexander Zorniger.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Interview med Brøndbys nye chef: »Jeg vil da godt sige, at jeg synes, at jeg er god til det, jeg laver«

Den nye cheftræner i Brøndby, der vil gå efter at få jobbet permanent, er ikke nervøs og føler, at presset på ham og holdet er fedt.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kan Martin Retov blive Brøndbys Ole Gunnar Solskjær? Har Retov evner, kvaliteter og pondus til at gøre det samme i Brøndby, som Solskjær har gjort i Manchester United? Den smilende nordmand overtog kommandoen i United efter fyringen af den højt profilerede José Mourinho, og det har indtil videre været en kæmpesucces. Martin Retov efterfølger Alexander Zorniger, den dominerende, stærke tysker, der måske var lidt af en diktator i Brøndby, hvor han fik sparket bagi i mandags. Det bliver enormt spændende at følge, om Retov kan lave ’en Solskjær’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden