Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix
Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Teenagesensation sikrer FCN en plads i top-6

Teenageren Andreas Skov Olsen blev den store helt med sit mål i 1-0-sejren til FCN, som gav en plads i top-6.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

FC Nordsjælland var presset til det yderste, men en scoring til sidst sendte FCN i mesterskabsslutspillet med en 1-0-sejr ude over Vendsyssel FF.

Det stod klart, da Superligaens grundspil blev afgjort søndag i 26. spillerunde.

Den helt store FCN-profil i denne sæson har været Andreas Skov Olsen, og han blev matchvinder på en sen frisparksscoring, hvilket var en kæmpe forløsning for et FCN-hold, der på ingen måde imponerede i opgøret.

Der var ellers spænding helt til det sidste, da mange af rundens scoringer i Superligaen vendte op og ned på tabellen løbende.

FCN havde dog skæbnen i egne hænder, og med holdets sene mål seks minutter før tid kunne jublen bryde løs.

FCN sneg sig lige akkurat med i det fine selskab, da holdet sikrede sig en sjetteplads med 36 point ligesom AaB, men FCN har en bedre målscore.

Det betyder, at FCN i resten af foråret skal spille med om medaljer i det attraktive mesterskabsslutspil, hvilket holdet også har præsteret de seneste to sæsoner i Superligaen.

AaB blev grundet sin målscore og en Esbjerg-scoring i overtiden den store sorteper i top-6 ræset, hvorfor nordjyderne må nøjes med en syvende plads og nedrykningsslutspil.

for hjemmeholdet Vendsyssel ændrede nederlaget ikke det store.

Vendsyssel bibeholder 12.-pladsen i ligaen med 22 point, hvilket er et enkelt point mere end Hobro IK og to point mere end Vejle, og holdene kan nu se frem til en række nervepirrende kampe for at undgå at rykke ud.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden