Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
John Randeris/Ritzau Scanpix
Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Uafgjort efterlader bronzestriden helt åben

Med 0-0 hjemme mod OB er det dog fortsat Esbjerg, der besætter tredjepladsen.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Oprykkerne fra Esbjerg ligger fortsat på tredjepladsen i Superligaen. Det står klart, efter holdet tirsdag spillede 0-0 hjemme mod OB.

Resultatet betyder, at Esbjerg fortsat har et enkelt point ned til netop OB. Der resterer fem runder af Superligaens mesterskabsspil, og de to hold skal mødes igen senere på foråret i Odense.

Brøndby ligger på femtepladsen med 43 point – tre point færre end Esbjerg og to efter OB, mens FC Nordsjælland halter efter på sjettepladsen.

Manglende skarphed

Tirsdagens kamp i Esbjerg fik en livlig start, da hjemmeholdets topscorer, Joni Kauko, efter bare et minut blev spillet fri i feltet, men skarpheden svigtede for finnen, som sendte bolden langt over mål.

Der stod en kraftig blæst på langs af banen på stadion i Esbjerg, hvilket gjorde det svært for begge hold at spille pænt og poleret.

Efter en svær start kom OB bedre med, og den ganske jævnbyrdige første halvleg endte uden scoringer.

OB overtog styring

I størstedelen af anden halvleg sad OB på det meste, men det var sparsomt, hvad der blev skabt af store chancer.

OB’s Casper Nielsen kom til en god afslutning efter godt en time, inden Bashkim Kadrii fem minutter senere sparkede på stolpen.

Begge hold kom et par gange tæt på i kampens afslutning, særligt Esbjergs indskiftede angriber William Møller, som helkiksede i en ellers helt fri position tæt på mål.

Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden