Vettel. Tyskeren vandt fire VM-titler med Red Bull. Nu vil have have den femte med Ferrari.
Foto: Claude Paris (arkiv)/AP

Vettel. Tyskeren vandt fire VM-titler med Red Bull. Nu vil have have den femte med Ferrari.

Formel 1

Ferrari vil presse rivalerne til det yderste

Den nye Ferrari-racer har en kampvægt på 702 kilo. Test fra på mandag.

Formel 1

Mercedes har fuldstændigt domineret i formel 1 de seneste to sæsoner med sejre i 32 af 38 løb i 2014 og 2015.

Men står det til den firedobbelte verdensmester Sebastian Vettel og Ferrari-teamlederen Maurizio Arrivabene, så vil champ Lewis Hamilton og viceverdensmester Nico Rosbergs få kamp til stregen i 2016.

Ved dagens præsentation af den nye racer SF16-H forklarede topfolkene på alle tiders mest succesfulde F1-team, at der skal bygges videre på de tre sejre, Vettel kørte i hus i 2015.

Vil tættere på titlen

»Det er kun naturligt, at vores målsætning vokser«, lød det fra Vettel, inden Maurizio Arrivabene uddybede overfor Formula1.com:

»Sidste år var målsætningen tre sejre, og dem fik vi. I år skal vi klø på, så vi kan kæmpe om titlen. Vi vil i hvert fald gerne være med i kampen helt til det sidste«, lyder det fra Italien.

Ferrari-bilerne med tyske Sebastian Vettel og en anden eksverdensmester, finske Kimi Räikkönen, der var Ferraris seneste verdensmester i 2007, begynder at køre test i spanske Jerez på mandag.

»Der er blevet arbejdet utroligt meget med bilen. Det er en spændende tid«, lyder det fra Vettel.

Bilen, som 700 personer har brugt 250.000 arbejdstimer på og vejer 702 kilo med Vettel eller Räikkönen bag rattet, kører om VM-point første gang 20. marts ved sæsonpremieren i Melbourne i Australien.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce